Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Mircea Geoană a pozat în baie, în fața oglinzii, înainte să intre la duș: „Ești cea mai fierbinte!” FOTO

Ana, fata lui Mircea Geoană, s-a stabilit în SUA după ce a absolvit facultatea.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ana Geoană locuiește în California, alături de iubitul ei american. Fiica lui Mircea Geoană, care a cochetat cu o carieră de fotomodel, postează pe paginile socializare diverse fotografii care îi pun în evidență trupul. Recent, ea s-a pozat în baia vilei în care locuiște, în fața oglinzii, fiind îmbrăcată în costum de baie, pregătită să facă un duș.

Mircea Geoană și fiica sa, într-un moment de tandrețe

„O vară fără sfârșit”, a postat Ana. „Ești cea mai fierbinte!...Cea mai perfectă ființă de pe Pământ...Wow, ești super sexy”, au complimentat-o amicii pe fata lui Mircea Geoană.

Cu altă ocazie, acum câteva luni,Ana a realizat un pictorial pe celebra Venice Beach, din Los Angels, fiind îmbrăcată într-un tricou ud.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție: „Din toamnă o să purtăm măști cu numere de înmatriculare ca la mașini”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Fiica lui Mircea Geoană a făcut senzaţie la o petrecere din Beverly Hills! Ana a venit îmbrăcată într-o rochie sexy cu spatele gol!

Citeste si: Viorica Dăncilă îl felicită pe Mircea Geoană: Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică

Ana Geoană a pozat în costum de baie

Fata lui Mircea Geoană a primit propunerea să pozeze ca fotomodel

După această ședință foto, ea a fost întrebată, pe Instagram, dacă nu vrea să colaboreze, ca fotomodel, cu un magazin de haine pentru femei. Ana Geoană a absolvit, în 2018, facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Pennsylvania, din Philadelphia, dar nu a profesat niciodată în domeniul medical.

Fiica lui Mircea Geoană s-a mutat în California, dar nu s-a angajat la vreun spital.

Ea şi-a anunţat prietenii, recent, că a început un job nou la William Morris Endeavor, care este o cunoscută agenţie de impresariat din Beverly Hills. Tatăl Anei, Mircea Geoană, este adjunct al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, Mircea Geoană a fost ministru de Externe, ambasador în SUA şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2009.

Ana Geoană, între părinții ei, la un eveniment caritabil

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI