Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol cu Dan Puric, pe al carui afis se afla fotografia tatalui sau: “Susaneaua ilegala si imorala, facuta pe spinarea Tatii, nu mai are loc!”

Recent, fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol sustinut de Dan Puric, deoarece organizatorii au pus pe afis si fotografia actorului decedat in 2016.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Zilele trecute, fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol ce urma sa fie organizat la Timisoara, o conferinta tinuta de actorul Dan Puric. Pe afisul evenimentului, organizatorii au pus, pe langa poza lui Puric, si una a lui Radu Beligan, actorul decedat in 2016. “Ce cauta numele si fotografia tatalui meu pe acest afis, fara acordul mostenitorilor? Rog raspuns urgent”, a reactionat Anamaria, fiica lui Radu Beligan, care locuieste in Australia.

Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol:" Numele Tatii folosit abuziv, fara acordul mostenitorilor”

“Inca un exemplu de legalitate “a la Romanika”! Numele Tatii folosit abuziv, fara acordul mostenitorilor”, a mai spus Anamaria. Ea a mai reactionat si in februarie, atunci cand a aflat ca rudele sale vor sa instraineze, la o licitatie, mai multe bunuri lasate mostenire de Radu Beligan, spunand ca nu exista acordul tuturor mostenitorilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol:" Traiasca domnia legii!"

Pana la urma, interventia a avut efect si fiica lui Radu Beligan a anulat un spectacol. “Şuşaneaua timişoreană ilegală şi imorală, făcută pe spinarea Tatii, nu mai are loc. Trăiască domnia legii! Mulţumesc încă odată prietenilor care m-au avertizat la timp. Sper să fie un exemplu pentru toţi cei care-şi imaginează că numele lui Radu Beligan poate fi folosit oriunde şi oricum”, a comentat Anamaria Beligan.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI