Rebecca și-a anunțat amicii că mai are puțin și va naște. Zilele trecute, fiica lui Sile Cămătaru s-a fotografiat pe terasa unui restaurant, cu ocazia unei petreceri, și a postat: „Sunt gravidă în 37 de săptămâni...e băiețel”. Rebecca e măritată, din 2017, cu Ninel Moxu.

Fiica lui Sile Cămătaru
Fiica lui Sile Cămătaru și soțul ei au fost recent la botezul unei fetițe

„Cea mai frumoasa graviduta!... Dumnezeu cu tine și naștere ușoară... așteptăm cu nerăbdare sa vina printisorul nostru mult dorit va doresc tot binele din lume multă sănătate și fericire toată viața bunul Dumnezeu sa te ajute sa ai cea mai ușoară naștere...

Sa vina băiatul!”, au postat amicii Rebeccăi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: “Nora” lui Sile Cămătaru își etalează silicoanele uriașe la mare, în timp ce e cercetată de polițiști! Giorgiana a intrat cu Mercedesul într-un gard, după ce a consumat alcool la o nuntă!

Citeste si: VIDEO- Iubita fiului lui Sile Cămătaru, accident ca în filme

Citeste si: Cumnatul lui Sile Cămătaru, show de show, în plină izolare! Petrecere cu manele, invitați și voie bună, la doi pași de poliție! ”Nu mor caii când vor câinii”

Fiica lui Sile Cămătaru
Rebecca Balint adoră să pozeze provocator

Rudele fiicei lui Sile Cămătaru au pregătit deja camera bebelușului

Zilele trecute, rudele i-au făcut o surpriză imensă Rebeccăi. Mama și surorile ei au amenajat deja camera viitorului bebeluș, ornând-o cu baloane albastre. Practic, Rebecca va naște peste câteva zile. Pe site-urile specializate se arată că, în a 37-a săptămână de sarcină, contractiile uterului apar din ce in ce mai des, insa uterul nu-si mai mareste capacitatea. Bebelusul poate cobori in pelvis si atunci mama poate respira mult mai usor.

Poate incepe dilatarea colului. Bebelusul cantareste aproximativ 3 kg, are 50 cm lungime si este complet pregatit sa se nasca.

Sile Cămătaru se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. El a fost cercetat într-un dosar de infracţiuni de violenţă- şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Mai mult, într-un alt dosar de proxenetism, Sile Cămătaru a mai primit în februarie 2020 alți 6 ani de detenție. 

Sile Cămătaru
Sile Cămătaru, fotografiat în vila sa din București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si