La începutul acestei luni, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces. “Ioana Băsescu a reuşit să câştige, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, un proces intentat în urmă cu trei ani Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. În data de 2 noiembrie, judecătorii Secţiei de Contencios Administrativ şi Fiscal de la instanţa supremă au decis să respingă apelurile declarate de pârâta Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în calitate de intervenient, împotriva unei sentinţe civile pronunţate în data de 16

februarie 2016 de către Secţia a VIII-a de Contencios Administrativ şi Fiscal a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia Înaltei Curţi este definitivă ”, a dezvăluit Jurnalul naţional.

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces. Parchetul pusese sechestru pe terenuri

Este vorba despre un proces intentat de Ioana Băsescu prin care cerea în instanţă anularea Ordinului nr. 700/2014 al preşedintelui ANCPI, care prevedea că sechestrele penale instituite de Parchet asupra terenurilor pe care aceasta le-a cumpărat în localitatea Nana să fie înscrise la Cartea Funciară. În fapt, Ordinul atacat fusese deja modificat prin acte administrative similare emise de ANCPI în anii următori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces. Litigiul a fost soluţionat abia după trei ani

Pe 2 noiembrie 2018, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces. Parchetul General a instituit, în anul 2015, sechestre asigurătorii pe fiecare dintre cele 34 de parcele de teren arabil achiziţionate de Ioana Băsescu la Nana. Fiica fostului preşedinte a deschis tot atâtea procese la Judecătoria Olteniţa, cerând ridicarea sechestrelor.

În toate, la fond, a pierdut, dar a făcut apeluri la Tribunalul Călăraşi. Ulterior, a acţionat în instanţă ANCPI, cerând, în paralel, suspendarea apelurilor până la soluţionarea acestui proces. Litigiul a fost, astfel, soluţionat abia după trei ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si