Cea de-a doua fiică a lui Vladimir Putin, Katerina Tikhonova, a avut parte de o apariție publică rară zilele trecute, potrivit Expres.co.uk.

Citește și: Vladimir Putin amenință Occidentul cu armele nucleare

Fosta gimnastă și actual om de știință a avut o prezentare la un panel din cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

Fiica lui Putin a discutat despre "rolul organizațiilor din industria de apărare în asigurarea suveranității tehnologice”. 

Panelul a fost moderat de propagandistul televiziunii de stat din Rusia, Vladimir Solovyov.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Katerina Tikhonova, apariție rară în Rusia

Katerina Tikhonova, apariție rară în presa din Rusia

[Sursa foto: Twitter]

Katerina Tikhonova, apariție rară în Rusia

Katerina Tikhonova este liderul Fundației Innopraktika din Moscova, o organizație care speră să crească investițiile în tehnologiile rusești și să creeze o rețea de companii tehnologice, după modelul Silicon Valley, în jurul principalelor universități tehnologice din Rusia.

În timpul panelului, fiica lui Putin și-a exprimat îngrijorarea cu privire la importul de tehnologii de substituție atât în ​​sfera civilă, cât și în sfera militaro-industrială.

Ea a subliniat, de asemenea, nevoia de mai multe produse fabricate în Rusia și a lăudat inițiativele în curs de a înlocui tehnologiile furnizate anterior de producătorii străini cu înlocuitori fabricați din Rusia.

Tikhonova a vorbit pe larg despre un program de granturi care sprijină producătorii ruși, la care s-au alăturat 35 dintre cele mai mari companii din Rusia, inclusiv Gazprom și Căile Ferate Ruse.

Inițiativa susține în prezent 79 de proiecte și a alocat un total de 354 de miliarde de ruble (3,66 miliarde de euro) companiilor participante.

Conform programului forumului, fiica cea mare a lui Putin, Maria Vorontsova, în vârstă de 39 de ani, a fost programată să vorbească despre rolul ei de director executiv al Asociației Ruse pentru Promovarea Științei.

Maria Vorontsova, fiica cea mare a lui Putin

Maria Vorontsova, fiica cea mare a lui Putin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si