Close sidebar
Close sidebar

"Fiica mea a fost abuzata si omorata la comanda!" Dezvaluiri socante in cazul adolescentei din Iasi, gasite spanzurate

Tatal Georgianei, adolescenta din Iasi care a fost gasita spanzurata la inceputul lunii, a facut dezvaluiri socante. El spune ca fiica sa avea corpul plin de vanatai si crede ca sinuciderea este de fapt o inscenare menita sa ascunda un abuz urmat de o crima.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reporterii BUNA ZIUA IASI au discutat cu tatal fetei, iar el lanseaza o ipoteza socanta. Spune ca fata lui ar fi fost ucisa la comanda.

"De cand am aflat ca fata a fost gasita moarta nu am mai avut liniste. Vreau cu orice pret sa aflu adevarul. Fata mea nu s-a spanzurat. Nu putea sa faca asta, era un copil. A fost omorata. Nu stiu in ce directie merge ancheta, dar eu spun ca a fost omorata", a declarat Adrian Roman, tatal fetei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Mai mult decat atat, tatal Georgianei spune ca pe trupul acesteia ar fi existat mai multe urme aparute, dupa cum spune el, in urma unor lovituri. "Georgiana era vanata pe partea dreapta a fetei, exact cum ar fi fost lovita. Are vanatai si pe maini, pe picioare. Nu s-a sinucis! A fost omorata", a completat barbatul.

"In certificat nu se mentioneaza asta.

Nu stiu ce sa mai cred. Eu sunt sigur ca fata a fost omorata la comanda mamei ei", a declarat Adrian Roman.

Ancheta este in continuare in desfasurare. 

Citeste mai multe AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI