Close sidebar
Close sidebar

"Fiica mea mi-a nascut baiatul". Isi dorea foarte mult sa aiba un copil cu sotul ei, iar fata cea mare i-a indeplinit visul

Cand Jacky Edwards s-a recasatorit avea 45 de ani si avea putine sanse sa ramana gravida. Era deja mama a 5 copii, dar isi mai dorea un copilas cu sotul ei. Astfel, fiica ei cea mare s-a oferit sa fie mama surogat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Katherine este fiica cea mare a lui Jacky si s-a oferit sa fie mama surogat pentru copilul ei. Acum un an de zile, ea l-a nascut pe Caspian, baiatul mamei sale si al tatalui ei vitreg, scrie telegraph.co.uk.

"Sunt mama lui biologica, dar eu il vad ca pe un nepot. Nu m-am gandit niciodata la el ca fiind al meu. Nici macar in timpul sarcinii. A fost mereu baiatul mamei mele", a spus Katherine.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Caspian s-a nascut in mai 2016. Jacky isi dorea foarte mult sa aiba un copil cu sotul ei, Paul, iar Katherina a vrut sa ii ajute.

"Mi s-au umplut ochii de lacrimi. Imi pierdusem orice speranta. Nu imi venea sa cred ca face asta pentru mine si pentru Pau l", a spus Jacky, care acum are 47 de ani.
 

Foto:  Rebecca Bernstein

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI