Recent, Andreea Paunescu a lasat sa se inteleaga ca a suferit din cauza faptului ca nu a purtat numele tatalui sau pana acum si ca a trebuit sa-si faca singura dreptate. Declaratiile ei vin dupa ce spune ca a citit cartea cartea biografica a Constantei Buzea, prima sotie a lui Adrian Paunescu, cea care era cu poetul in perioada in care acesta a avut o relatie extraconjugala in urma careia s-a nascut Andreea, fosta Birlea, acum Paunescu.

Apoi, Andreea spune ca a descoperit un interviu mai vechi al lui Paunescu, dupa moartea lui Andrei Tinu, care a avut si el un fiu dintr-o relatie paralela.
Andreea a fost recunoscuta de Instanta ca fiind fiica lui Adrian Paunescu
Andreea a fost recunoscuta de Instanta ca fiind fiica lui Adrian Paunescu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Inainte de a descoperi acel interviu, ma intrebam uneori cum priveste Adrian Paunescu de acolo, de sus, ce se intampla in urma lui. Astazi, stiu ca i s-ar parea firesc ca mi-am cerut si primit drepturile", a marturisit Andreea Paunescu, lasand astfel sa se inteleaga faptul ca lupta pentru numele tatalui sau a facut-o sa se indoiasca de ceea ce si-a dorit poetul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si