Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani, în urma unei lupte lungi și dureroase cu cancerul, diagnosticat în anul 2019. De atunci, Rona Hartner a anunțat în spațiul public că a învins boala de două ori. 

Rona Hartner a declarat faptul că nu avea planuri de sărbători, din cauza problemelor de sănătate. Aceasta nu s-a mai putut bucura de Crăciun alături de fiica ei în vârstă de 15 ani și de familie.

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum

Regretata artistă a fost înmormântată astăzi, 1 decembrie 2023, la cimitirul Bellu catolic din Sectorul 4 al Capitalei.

De asemenea, tatăl ei a fost și el înmormântat acolo. Slujba a început în jurul orei 12:00. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost adus în România pe data de 29 noiembrie. Acesta a fost depus la capela catolică a cimitirului Bellu. Zeci de oameni au venit pentru a petrece ultimele clipe alături de aceasta și de a-și lua rămas bun.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost adus sigilat, potrivit condițiilor de repatriere impuse. Familia sa a suportat costurile repatrierii. Sicriul nu a fost deschis, însă a fost acoperit cu o coroană de flori albe, dar și poze cu aceasta.

Rona Hartner a fost înmormântată în rochie albă și coroniță de flori pe cap, așa cum și-a dorit, înainte de a-și da ultima suflare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare și și-a dorit ca fratelele meu să se ocupe de succesiune.

Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

Fiica Ronei Hartner la înmormântarea mamei sale

Fiica Ronei Hartner la înmormântarea mamei sale

Fiica Ronei Hartner, răpusă de durere la căpătâiul mamei

La slujba de înmormântare au fost prezenți zeci de oameni apropiați, dar și cei care au admirat-o de-a lungul vieții, pentru a-și lua rămas bun de la artistă.

Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, a fost devastată de durere, cu greu reușind să facă față clipelor în care mama sa a fost condusă pe ultimul drum.

Aceasta a fost susținută moral de cei din jur, pentru a reuși să treacă aceste momente grele.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea Ronei Hartner. Zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la îndrăgita artistă

Fiica Ronei Hartner la înmormântarea mamei sale

Fiica Ronei Hartner la înmormântarea mamei sale

De asemenea, dansatorul argentinian Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, a fost prezent alături de fiica sa de 15 ani, Rita.

A fost alături de ea în permanență, susținând-o în acest eveniment plin de suferință. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si