Ca o coincidenta sau nu, in acelasi an s-a schimbat si viata fiicei sale. Oana Anghel a ajuns consilier in departamentul Afaceri Europene la Ministerul Educatiei, “prin concurs”, a tinut sa precizeze senatoarea. Functia de consilier pe care o ocupa si acum, conform informatiilor de pe pagina ei de socializare, a fost obtinuta in octombrie 2012.

Oana Anghel, la o actiune a Camerei de Comert
Oana Anghel, la o actiune a Camerei de Comert

La un moment dat, suparata ca este acuzata ca fiica sa a ajuns “pe pile” la Minister, Cristiana Anghel a precizat: “Copilul meu a terminat cu 10, a fost olimpic national, vorbeste 7 limbi straine, are master la Academia Militara, e inscris la doctorat, are doua cursuri de diplomatie la Institutul Diplomatic. Copilul meu are 14 milioane pe luna!”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De altfel, Cristiana Anghel are familia “impartita” in Bucuresti si in Caracal. Daca fiica sa locuieste in Capitala, sotul senatoarei a ramas in Caracal, acolo unde cei doi au un apartament, de altfel, singura proprietate a familiei.

Conform declaratiei de avere depuse in urma cu o luna, senatoarea are un apartament de 80 mp in Caracal si un Audi A4 din anul 2000.

Sotii Anghel traiesc din salariul de senator al Cristianei Anghel, de 59.786 de lei (circa 5.000 de lei pe luna) si din pensia de fost militar al sotului, Ion Anghel, de 36.444 de lei (circa 3.000 de lei).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si