Afaceristul din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost ucis cu bestialitate în urmă cu o lună. Trei bărbați au intrat în locuința acestuia pe timpul nopții, l-au bătut, ulterior fiind ucis.

O parte din bunuri au fost furate. În urma morții sale, au rămas fiica și iubita sa. Acestea sunt îndoliate, însă, în aceste circumstanțe, ele au devenit moștenitoarele averii lui Adrian Kreiner. 

Fiica și iubita lui Adrian Kreiner, discuții serioase pe moștenire

În urma morții lui Adrian Kreiner, Vanessa, fiica sa, care a fost amenințată cu pistolul în timpul tâlhăriei, dar și iubita sa, 

Adriana Emilia Viliginschi, care a stat ascunsă într-un dulap din casă, au primit fiecare câte jumătate din averea lui Adrian Kreiner.

Moștenirea acestora înseamnă 50% din acțiunile pe care Adrian Kreiner le deținea la firma care producea piese și componente pentru industria auto. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, cealaltă jumătate îi aparține asociatului pe care afaceristul sibian îl avea în Austria.

Potrivit Gândul.ro, în urma morții lui Adrian Kreiner, asociatul austriac al acestuia și fiul său au ajuns în România, pentru a sta de vorbă cu moștenitoarele.

Citește și: 'Pușcărie', unul dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a contestat mandatul de arestare preventivă

Care au fost variantele oferite de către austriac?

În cadrul întâlnirilor de afaceri, asociatul austriac ar fi venit pregătit cu trei propuneri pentru Vanessa Kreiner și Adriana Emilia Viliginschi, cu privire la moștenirea primită.

Austriacul le-ar fi propus femeilor să stea acasă, primind lunar o sumă anume, sau să se implice în mod activ în firmă, ocupând o funcție de conducere. O altă variantă ar fi de a vinde acțiunile și de a se descotorosi de tot.

În urma discuțiilor, cele două ar fi ales varianta de a vinde tot. Nu s-a stabilit dacă Vanessa și Adriana vor vinde acțiunile austriacului sau jumătatea de firmă va ajunge către un alt afacerist.

Citește și: Bărbatul care a fost confundat cu unul dintre criminalii lui Adrian Kreiner este hotărât să dea Poliția în judecată. El spune că nu-și mai găsește de muncă, după ce a fost acuzat pe nedrept

Pentru moment, cel care a rămas să se ocupe de fabrica din România este fiul austriacului, care are 50% din companie, potrivit Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si