Supararea tinerei este cu atat mai mare cu cat procurorii au decis s-o cerceteze in libertate pe soferita vinovata.

Procurorii au decis sa o cerceteze sub control judiciar pentru 60 de zile pe Andreina Bobeica pentru ca a ucis un om pe trecerea de pietoni, fiind sub influenta drogurilor (cannbis si THC, potrivit Politiei).  

"Taticul meu, ma arde inima in piept de dorul tau, sa te vad, dar nu ma mai astepti.

Nu mai am cui sa ii zic sarumana tata. O sa iti fac dreptate, ma jur. Ochii mei din cap, lumina ochilor mei. Cel mai bun tata din lume, nu te mai am. Sper sa ma ierti de acolo de unde esti daca ti-am gresit vreodata, daca te-am suparat. O sa te iubesc pana o sa pun mainile pe piept”, a transmis fata victimei.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ancheta a fost preluata de DIICOT, dupa ce Andreina Bobeica a recunoscut ca detine droguri de mare risc si la domiciliul ei din Targoviste. Politistii au ridicat drogurile gasite.

Accidentul a avut loc, sambata, 16 iunie, pe Calea Domneasca din Targoviste.

Din primele date se pare ca pietonul, un barbat, se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, deplasandu-se pe langa bicicleta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si