Close sidebar
Close sidebar

Fiica unui barbat omorat pe trecerea de pietoni vrea sa se RAZBUNE : "Taticul meu, ma arde inima in piept de dorul tau. O sa ..."

Fata unui barbat in varsta de 57 de ani, care a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni a postat un mesaj pe Facebook in care spune ca vrea sa-si razbune tatal.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Supararea tinerei este cu atat mai mare cu cat procurorii au decis s-o cerceteze in libertate pe soferita vinovata.

Procurorii au decis sa o cerceteze sub control judiciar pentru 60 de zile pe Andreina Bobeica pentru ca a ucis un om pe trecerea de pietoni, fiind sub influenta drogurilor (cannbis si THC, potrivit Politiei).  

"Taticul meu, ma arde inima in piept de dorul tau, sa te vad, dar nu ma mai astepti. Nu mai am cui sa ii zic sarumana tata. O sa iti fac dreptate, ma jur. Ochii mei din cap, lumina ochilor mei. Cel mai bun tata din lume, nu te mai am. Sper sa ma ierti de acolo de unde esti daca ti-am gresit vreodata, daca te-am suparat. O sa te iubesc pana o sa pun mainile pe piept”, a transmis fata victimei.  

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ancheta a fost preluata de DIICOT, dupa ce Andreina Bobeica a recunoscut ca detine droguri de mare risc si la domiciliul ei din Targoviste. Politistii au ridicat drogurile gasite.

Accidentul a avut loc, sambata, 16 iunie, pe Calea Domneasca din Targoviste. Din primele date se pare ca pietonul, un barbat, se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, deplasandu-se pe langa bicicleta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI