Dumitru Tudor este unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul Românesc. Mesajul dureros pe care l-a postat pe Facebook a șocat pe toată lumea. Vestea a picat ca un trăsnet: ”Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea fată, Mirela, a murit în Franța.De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”
Momentan nu se cunosc cauzele decesului.
Cum puțin timp înainte, fiica sa a postat o melodie pe Facebook și nimic nu avea să prevestească vestea tragică pentru familie și apropiați.

Citeste si: Curs valutar BNR, azi 23 septembrie 2020. Dezastru pentru leu după majorarea pensiilor. Un nou maxim istoric pentru EURO

Anamaria Pordan și Laurențiu Reghecampf, la cuțite cu Dumitru Tudor

Mirela l-a susținut pe tatăl ei în urmă cu câțiva ani în scandalul dintre familia Reghecampf și acesta. Anamaria Pordan și Laurențiu Reghecampf l-au acuzat pe impresar de șantaj.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Răzbunarea unei femei care a fost tratată prost într-un magazin de lux. Pe rețelele sociale, oamenii sunt extaz: „Este încântător”- antena3.ro

Citeste si: Managerul Institutului Victor Babeș din Capitală, predicție cutremurătoare: "Nu ştiu dacă o să scape careva neîmbolnăvit"

Sunt foarte ingrijorata pentru ce va urma. Nu poti sa atentezi la viata si la libertatea unui om in acest hal. Anamaria a facut un gest josnic, demn de persoana ei. Tata are niste conditii impuse de instanta cu privire la Lutu, dar va asigur ca Ionut Lutu a stiut de aceasta manevra cu siguranta si l-a lucrat pe tata.

Cu trei zile inainte a venit la restaurant, a vorbit cu tata si cand a iesit afara a fost auzit de un angajat cum spunea cuiva la telefon si ii spunea: a pus botul fraierul, putem sa-l lucram, in cateva zile il facem!. Asta mi-a spus angajatul”, au fost declarațiile Mirelei la CANCAN TV.

Citeste si: „Puterea Dragostei”, Live Stream Online. Nu rata ediția de azi, 23 septembrie- O concurentă pe cale să părăsească casa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si