Moartea lui Emi Pian este jelită în continuare de membrii familiei. “Inimioaraaaaaa meaaaaaa, taticutuu meuuuuuuuu, sufleteluuuu meuuuuuu, te iubesc multttttttt rauuuu. Ba tovarasu meuuuu, prietenu meuu cellll mai bunnnnn omuuu meuuu tu imi dai putereee sii imi luminezi drumu eu stiu mai bine ca asa faceai si inainte din umbraaaaa faceai totttttt capuuu susssssss cum spui tu inima mea”, a postat Gabriel, fiul lui Emi Pian.( vezi ce a spus unchiul lui Emi Pian despre corupția din poliție)

Unul din băieții lui Gabriel a postat, la rândul său, un video făcut în livingul luxos al vilei în care a locuit Emi Pian. Așezat pe un scaun, puștiul a filmat peretele din față, pe care au fost puse două tablouri uriașe cu Emi Pian, care ajung până în tavan. Într-unul, interlopul apare singur, iar în celălat e alături de soția sa. „Uite-l pe domnișorul meu, pupatul  meu”, a spus nepotul lui Emi Pian, care a vorbit cu bunicul său decedat.

Citeste si: El e moștenitorul secret al lui Emi Pian! Antonio Emi Pian s-a născut cu 10 zile înainte ca interlopul să fie ucis!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Emi Pian arunca cu sute de bancnote la petreceri și îi umilea pe ceilalți invitați: „Pentru mine, banii sunt hârtii care trebuie aruncate la coșul de gunoi!” VIDEO

Citeste si: Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor

Emi Pian a fost înjunghiat după o partidă de barbut

Florin Mototolea, supranumit Emi Pian, a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat zis Napy, dintr-o grupare rivală, clanul Rinu.  El a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv.

La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului, Ciprian și Grațian, care sunt în arest preventiv. Ei au fost reţinuţi de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Frații Pian au constestat măsura arestării preventive, decisă săptămâna trecută de către magistrați. Doi dintre frații lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, sunt în arest preventiv încă de săptămâna trecută.

Frații lui Emi Pian sunt acuzați de tentativă de omor

Grațian și Ciprian au avut prima înfățișare în fața instanței. Judecătorii au decis ca bărbații să rămână în continuare în spatele gratiilor. Frații lui Emi Pian au făcut imediat apel la decizia magistraților. Pe 21 august, Duduienii au primit răspunsul apelului. Judecătorii au respins cererea și au considerat-o nefondată.

Grațian și Ciprian sunt acuzați de tentativă de omor, după ce l-au bătut și rănit grav pe Richard Rinu, principalul suspect în cazul morții liderului clanului Duduianu. Cei doi frați ai lui Emi Pian, alături de un alt bărbat care este acuzat că a participat la încăierare, au fost duși, pe data de 17 august, în fața anchetatorilor.

Bărbații au oferit câteva probe ADN, dar și mai multe declarații despre ce s-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 august.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si