Emi Pian a fost înhumat în prezenta rudelor apropiate, după un priveghi de câteva zile, la care au venit sute de oameni. Înainte ca cortegiul funerar să plece de la casa interlopului înjunghiat pe 4 august, după o partidă de barbut, nepoții acestua, doi băieți și o fetiță, au fost filmați în timp ce sărutau fotografiile cu Emi Pian, puse în spatele mașinii care transporta sicriul la cimitir.

Emi Pian
Emi Pian, alături de fiul său, Gabriel

“Te iubim, Emi! Unchiul nostru, tu ai fost pentru noi ca un tată. N-o să te uităm niciodată. Ai avut grijă de noi, ne-ai crescut, tu ne-ai dat mâncare. Ne băgai mâncare în gură, Emi! Să mor io, de nu te-oi iubi mult rău de tot. Tu-mi dădeai bani să mă îmbrac”, a spus cel mai mare dintre copii, un nepot al lui Emi Pian.

Citeste si: Fiul lui Emi Pian s-a rugat la moaștele Sfântului Nectarie! Gabriel i-a cerut sfântului care a făcut minuni să îi protejeze familia!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sora lui Florin Salam aruncă bomba: Era terorizat de clanul Duduianu!

Citeste si: Ce plan avea pus la cale Emi Pian. Toate astea trebuiau să se întâmple dacă nu ar fi fost ucis

Tablouri cu Emi Pian au fost puse în livingul vilei sale

Un alt nepot al interlopului, fiul lui Gabriel, băiatul său, a fost filmat, acum două săptămâni, în livingul vilei lui Emi Pian, acolo unde au fost așezate două tablouri uriașe cu cel decedat.

„Uite-l pe domnișorul meu, pupatul  meu”,  a spus nepotul lui Emi Pian, care a vorbit cu bunicul său dispărut. Și Gabriel, fiul lui Emi Pian, a omagiat amintirea tatălui său.

Emi Pian
Emi Pian, fotografiat lângă o benzinărie

El și-a făcut un tatuaj special pe antrebraț cu portretul lui Emi Pian. Deasupra desenului este un mesaj în limba engleză, "A moment in my arms/Forever in my heart" (Un moment în brațele mele, pentru totdeauna în inima mea), iar sub acesta e un mesaj în limba țigănească: “Dade tu san” (Tată, unde ești) și "muro ilo" (inima mea)”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si