Un bărbat a surprins momentul în care românca a fost atacată de rechin, conform declarațiilor oferite de tatăl Roxanei. Bărbatul este de părere că în imagini se observă clar faptul că nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze pe fiica lui. Părinții victimei sunt distruși de durere.

Citește si: Părinții tinerei românce, ucise de rechin, fac declarații neașteptate: „Soția a avut o presimțire rea...”

Turistul care a filmat scena a sunat imediat la autorități. Tatăl victimei face declarații șocante.

Roxana Donișan s-a luptat cu rechinul

Românca era extrem de îndrăgostită de acea stațiune. Ea a găsit o ofertă pe ultima sută de metri și a decis să plece în Egipt. Era a treia oară când vizita stațiunea respectivă, însă iată că a avut parte de un sfârșit cutremurător.

Roxana lucra la Direcția de Finanțe Suceava. Era plecată singură în vacanță. Nu reușise să își găsească sufletul pereche, așa că prefera să plece în aceste sejururi de una singură, să se relaxeze.

Atunci când a avut loc tragedia, ea înota. Tatăl ei a povestit că a reușit să ajungă până la mal, însă, din nefericire, leziunile ei erau incompatibile cu viața, potrivit monitorulsv.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tatăl femeii a mărturisit că nimeni nu și-a făcut curaj să o salveze. Părinții au primit vestea cea cruntă de la consulul din Egipt. Li s-a prăbușit întreaga lume când au aflat că este vorba despre fiica lor. Colegii Roxanei au rămas total șocați de moartea româncei.

Citește si: Româncă ucisă de rechin în Egipt

„Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze.

(...) Când a venit poliția la ușă să ne ceară date personale și a întrebat dacă locuiește aici, mi-a cerut numărul de telefon, i l-am dat și n-a trecut un sfert de oră și m-a sunat consulul din Egipt, care a spus că e vorba de fata noastră.

De la societatea de turism mi-au spus ce mi-a spus și consulul. Am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem", a explicat tatăl victimei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: VIDEO| Româncă ucisă de rechin într-o stațiune de lux din Egipt

Roxana adora să meargă în Egipt, la Hurghada. Părinții ei și-au dat seama că fiica lor a murit, după ce a fost atacată de rechin, urmărind știrile la televizor.

Citește si: Rechinii au făcut noi victime! Două femei au căzut pradă, iar una dintre ele a rămas fără un picior în urma atacului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si