Close sidebar
Close sidebar

Filmare socanta! Bataie ca in MMA intre doua tinere din Alexandria!

O inregistrare in care apar doua "boboace" de liceu din Alexandria face inconjurul internetului. Atractia principala o constituie bataia dintre cele doua, fix in mijlocul strazii.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi sunt destui tineri adunati in jur, nimeni nu intervine pentru a le desparti. Ba chiar se filmeaza si se incurajeaza violenta. Politistii teleormaneni s-au autosesizat si au pornit o ancheta pe baza imaginilor.

Ambele fete implicate sunt eleve in clasa a 9 a, la licee diferite in Alexandria. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

 

"Da, se lovesc pe o strada din municipiul Alexandria, politistii de proximitate s-au sesizat din oficiu, nu este depusa nicio plangere deocamdata. Fetele invata dupa-amiaza, nu a putut fi luata legatura cu acestea pentru a da detalii cu privire la cele intamplate.
Ambele fete sunt de clasa a IX-a, la licee diferite din Alexandria. Incidentul a avut loc marti, aseara a fost pus filmuletul, iar astazi au facut politistii verificari. Fetele sunt ambele din mediul rural"
, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.
 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI