Un român de 32 de ani, pe nume Ion Panțîru, a atacat în Londra o fetiță de 11 ani, în timp ce se afla de mână cu mama ei pe Leicester Square. Bărbatul a atacat-o pe la spate, moment în care a înjunghiat-o de 8 ori în zone precum față, gât, umăr, încheieturi.

Un agent de pază a intervenit și a reușit, ajutat de alți trecători, să-l imobilizeze pe individ.

Acesta a povestit că un țipăt l-a pus în alertă, după care a sărit pe atacator și a aruncat cuțitul la cât mai mare distanță, dat fiind că acuzatul îl lăsase pe asfalt. Până la sosirea oamenilor legii, alături de mai mulți trecători, a reușit să-l imobilizeze pe român.

Ioan Pînțaru ar fi chiar el tatăl unui copil de 4 ani

În urma atacului, fetița de 11 ani, înjunghiată de 8 ori cu cuțitul, a ajuns la spital, având nevoie de o intervenție chirurgicală.

„Am auzit un țipăt și, în momentul în care am ajuns, am văzut o persoană de vreo 30 și ceva de ani care înjunghia un copil. Am sărit pe el. I-am prins mâna în care avea un cuțit și el l-a lăsat jos, pe asfalt. Am aruncat cuțitul departe de el, apoi m-au ajutat mai mulți trecători și l-am ținut până au venit polițiștii. Este oribil să fiu sincer; nu am mai văzut așa ceva până acum.

Să faci asta unui copil, este oribil. Tocmai am văzut un copil înjunghiat și am încercat să o salvez. Este de datoria mea să o salvez”, a povestit Abdullah, agentul de pază care a salvat-o pe copilă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

agentul de pază care a salvat-o pe fetiță

Conform informațiilor emise de presa britanică, Ioan Pînțaru ar fi chiar el tatăl unui copil în vârstă de 4 ani care locuiește la Manchester.

Românul a fost dus în fața magistraților britanici, mărturisindu-și naționalitatea și faptul că nu cunoaște limba engleză. Pentru a i se aduce la cunoștință acuzațiile în baza cărora va fi judecat, autoritățile britanice au adus un translator pentru a facilita conversația. În aceste momente se află în arest, urmând ca joi să se întoarcă în fața judecătorilor pentru a i se decide soarta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si