Maria Tudorica se afla pe scaunul din fata a masinii tatalui ei. Barbatul avea de gand sa isi vanda masina si a publicat un anunt in acest sens. Cateva ore mai tarziu, un individ ce parea interesat de achizitia autoturismului a venit sa il vada. Dupa o scurta prezentare facuta de unchiul Mariei, asa-zisul client a vrut sa se urce la volan sa o incerce, insa a demarat in tromba cu tot cu fetita.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Parintii au anuntat imediat politia, care a facut un apel catre londonezi pentru orice informatie care poate sa ajute la gasirea micutei. Poza fetitei a fost distribuita masiv pe retelele de socializare sub hashtagul "find Maria", iar televiziunile au anuntat disparitia micutei.

In tot acest timp, familia ei era in stare de soc. Unchiul fetitei, de sub ochii caruia a fost rapita, spunea ca nu i s-a parut nimic suspect la individul cu care se intalnise. La cateva zeci de minute dupa ce a anuntat politia, familia Mariei a primit o prima veste.

Masina a fost gasita abandonata in Londra. Initial, nimeni nu le-a spus daca inauntru se afla sau nu Maria, insa aveau sa afle ca micuta nu era in masina. Au urmat alte zeci de minute de cosmar pentru familia de romani.

Intr-un final, un telefon de la politie avea sa le aduca linistea. Maria a fost gasita la jumatatea drumului dintre locul din care a fost furata masina si cel in care a fost gasita ...si este in siguranta.

Politia londoneza a multumit tuturor celor care au contribuit la rezolvarea rapida a acestei disparitii. Oamenii legii incearca acum sa dea de urma individului care a disparut cu masina in care se afla fetita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si