Au apărut noi detalii în cazul crimei bărbatului a cărui mână a fost identificată pe marginea unui drum, în Argeș. În acest caz, principalul suspect este chiar fiul său.

Totuși, acesta l-a acuzat pe martorul-cheie al anchetei că ar fi comis fapta.

Cum s-a petrecut tragedia?

În apropierea comunei Dragoslavele, la sfârșitul anului 2023, un șofer avea să găsească pe marginea drumului un braț de om, sfâșiat de animale.

Crima a dat fiori reci chiar și polițiștilor, care au demarat o anchetă. Apropiații și rudele victimei au fost în acea perioadă audiate, dar nimic nu le-ar fi dat de bănuit anchetatorilor.

Peste două luni, autoritățile aveau să descopere faptul că ucigașul cu sânge rece ar fi unul din fiii săi. În vârstă de 25 de ani, luptătorul de arte marțiale locuia cu chirie în Brașov. Acesta s-ar fi întâlnit cu tatăl său la începutul lunii noiembrie și s-ar fi certat pentru moștenire.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe motiv că victima nu ar fi vrut să îi cedeze proprietatea, fiind orbit de furie, individul l-ar fi ucis cu bestialitate pe părintele său.

Mai mult decât atât, el ar fi încercat să scape de cadavru și ar fi condus zeci de kilometri în apropierea unui râu. Potrivit anchetatorilor, ar fi fost ajutat de un complice pentru a-și pune în aplicare planul macabru.

Citește și: Cine este omul care poate răsturna ancheta în cazul profesorului din Vâlcea?! Un martor cheie a dezvăluit ce s-a întâmplat acasă la Claudiu Bălan cu puțin timp înainte să fie dat dispărut

Suspectul ar fi dat dovadă de o cruzime extremă

Restul trupului este de negăsit. Se presupune că ar fi fost devorat de animale sălbatice. Mai multe ore, polițiștii, salvamontiștii, jandarmii, pompierii și câinii de urmă au luat la puricat zona împădurită, însă fără succes.  

"Suspectăm că modul de operare a fost unul agresiv prin aplicarea unor proceduri de tip MMA pentru că fiul este sau a fost practicant al acestui sport.

Identitatea a apărut în cursul zilei de ieri în urma unor cercetări făcute în teren, în care au fost coborâte poate mai multe probe directe sau indirecte, respectiv, a fost identificată râpa unde a fost aruncat corpul victimei", a declarat Adrian Radu prim procuror.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Un tânăr și-a ucis cu bestialitate tatăl, pentru moștenire. Trupul tatălui a fost ascuns și mușcat de animale

Autoritățile vor pune cap la cap dovezile, vor reface traseul criminalului, pentru a fi stabilite cu exactitate circumstanțele producerii tragediei.

În cazul în care este găsit vinovat, tânărul va risca ani grei de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si