Un bărbat din sectorul 5 al Capiteli a fost orbit de furie și a făcut un gest șocant! După o ceartă cu soția lui, acesta a decis să-i dea foc. Soacra lui a încercat să intervină în conflict, iar în cele din urmă și ea a fost grav rănită.

”La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16.45,

prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate. Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipaje ale ambulanței le acordau îngrijiri medicale”, au transmis polițiștii.

Incendiere soție București

Casa în care bărbatul din București și-a incendiat soția.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Povestea impresionantă a lui Cat Janice, o mamă bolnavă de cancer. Ultima piesă lansată pentru fiul său a devenit virală în întreaga lume

De ce a reacționat bărbatul în acest fel?

Se pare că soția individului ar fi vrut să-l părăsească, motiv care l-ar fi adus la disperare. Așadar, după ce le-a pus la pământ pe amândouă, bărbatul a aruncat cu o substanță inflamabilă și le-a incendiat pe cele două femei, apoi şi-a dat singur foc. Toți trei au ajuns la spital cu arsuri pe aproape tot corpul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani este în stare critică, intubat, cu 80% arsuri, iar cele două femei sunt conștiente, dar au și ele arsuri foarte mari pe corp. Vecinii ar fi alertat cele întâmplate, și tot ei ar fi încercat să stingă incendiul produs.

”Am văzut o flacără, am alergat şi eu cu găleata cu apă...Pe jos erau! Dar bine că nu a dat pe aici, casele astea sunt lipite una de alta, se alegea praful”, a povestit un vecin pentru Observator.

Incendiere soție București

Imagine cu o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alexandru Rafila, declarații despre impozitarea concediilor medicale: ,,Nu este vorba de niciun impozit suplimentar, ca să lămurim lucrurile de la început!"

Individul periculos ar mai fi amenințat și în trecut că dă foc casei. Miercuri, acest caz a fost preluat de Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, iar în continuare se fac cercetări în acest sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si