O tragedie a avut loc în cursul zilei de ieri. Patru bărbați au murit după ce au căzut într-un bazin de decantare care se află în curtea unei fabrici de brânzeturi din Ibănești.

Cum s-a petrecut, de fapt, tragedia? Printre cei morți, se află și directorul fabricii, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro. 

Au murit după ce au căzut într-un bazin de decantare, la locul de muncă

Tragedia a avut loc în urmă cu o zi, la o fabrică de brânzeturi din Ibărnești.

Citește și: "Am renunțat de 6 luni la alimentele procesate și la zahăr. Ce s-a schimbat în corpul meu?" Cele 3 alimente consumate zilnic de Stefan Rhys, un blogger cunoscut din Țara Galilor

Filmul tragediei de la fabrica de brânzeturi din Ibănești

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Conform informațiilor transmise de sursa citată anterior, unul dintre bărbați încerca să curețe bazinul, moment în care a căzut. Doi colegi au încercat să îl ajute, dar, din păcate, au căzut în bazin. Directorul văzând cele întâmplate, a încercat, la rândul lui, să îi salveze. 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Autoritățile au intervenit de urgență pentru a-i salva pe cei patru bărbați. Doi dintre aceștia, printre care și directorul după cum informează sursa anterioară, au fost transportați de urgență la spital.

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva, au fost declarați decedați.

Citește și: VIDEO Imagini cu românul înjunghiat în Belgia! Individul a fost atacat de un grup de huligani

Filmul tragediei de la fabrica de brânzeturi din Ibănești

[Sursa foto: istockphotos]

„Una dintre victime  era conştientă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au iniţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare. Din nefericire, cei doi bărbaţi în vârstă de 50 şi 52 ani nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a declarat decesul acestora”, au transmis reprezentanţii ISU Botoşani.

Autoritățile fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de: ucidere din culp, vătămare corporală din culp și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si