Un grav accident rutier s-a petrecut în Suceava. Anca și Costel au murit alături de cei doi băieți pe care îi aveau, în timp ce se întoarceau acasă, după o vacanță de câteva zile petrecută la mare.

Cei patru au avut parte de un destin crunt. Aproape de casă, mașina în care se aflau a fost zdrobită de o cisternă încarcată cu ciment. Mama Ancăi ar fi prevestit tragedia care urma să se întâmple și, înainte să se pună la drum, i-ar fi îndemnat să nu se întoarcă acasă, potrivit informațiilor obținute de reporterii Știrilor Kanal D.

Au murit împreună în drum spre casă. Mama femeii decedate: "Ceasul rău i-a pornit" 

Anca, Costel și cei doi copii minori, în vârstă de opt, respectiv 10 ani, au murit împreună, în drum spre casă. Cei patru se întorceau acasă, după o vacanță de câteva zile la mare.

În drum spre casă, mașina familiei s-a defectat. Aceștia au sunat acasă să anunțe ce li s-a întâmplat și, în ciuda sfaturilor de a nu continua drumul, aceștia au chemat o platformă ca să îi ducă spre casă.

Citește și: VIDEO Doi copii și părinții lor au pierit pe drumul morții: "Am pierdut tot ce aveam mai scump pe lume!"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama femeii decedate

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Mama Ancăi mărturisește că i-a rugat să rămână un hotel. Femeia parcă a simțit ce urma să se întâmple.

"Le-am spus nu veniţi, dacă maşina s-a defectat staţi la un hotel. Ceasul rău i-a pornit. Am pierdut ce era mai scump, patru copii",  a declarat mama femeii. 

Sfatul de a nu se întoarce acasă pentru că li s-a stricat mașina l-au primit și din partea fratelui Ancăi.

De asemenea, și pe acesta l-au ignorat.

"Erau parcați într-un peco, în Focșani și mi-au zis că au o problemă la motor la maşină şi aşteptau să vadă dacă rămân până dimineaţă sau găsesc un transport. Eu i-am sfătuit să rămână acolo",  a declarat fratele femeii decedate.

Anca, Costel și cei mici au continuat drumul spre casă în mașina unui bărbat din Buzău, iar autoturismul lor a fost urcat pe platformă. Înainte cu câțiva kilometri de a ajunge acasă, autoturismul în care se aflau a fost lovit de o cisternă, care a intrat pe contrasens, după ce șoferul adormise. Cei patru membrii ai familiei și șoferul au pierit pe loc.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Totul despre începutul relației dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea: "Nu aveam niciun plan de viitor". Artistul nu se mai ascunde și recunoaște cum au stat lucrurile între ei- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO Anca și Costel se întorceau de la mare, dar nu au mai ajuns niciodată acasă. Au pierit împreună cu copiii lor în tragedia de la Suceava

Familia moartă în accidentul din Suceava

[Sursa foto: ISU/ Facebook]

„Au rezultat şase victime, una din autotren, conştientă, transportată la spital. În autoturism se aflau cinci persoane, toate încarcerate şi inconştiente. Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulţi şi doi minori, au fost declarate decedate”, au precizat oficialii ISU Suceava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si