Fetița în vârstă de doar 2 anișori şi 10 luni nu a mai avut nicio şansă să scape cu viaţă din mâinile celei care i-a dat viață. În urmă cu doi ani, în noaptea de 27 spre 28 octombrie, femeia și-a ucis cu sânge rece copila într-un exces de furie. 

Filmul tragediei din Prahova! Cum s-a stins din viață fetiţa de 2 ani

"S-a enervat foarte tare că de ce a făcut pe ea.

După ce a bătut-o, a luat-o din cameră şi a aruncat-o pe... I-a făcut vânt pe hol. Pe hol, s-a lovit fata de perete", a povestit bunica fetiţei, Petruţa Mihai.

După asta, au urmat scene de coșmar. Într-un exces de furie al mamei, micuța a fost aruncată în cadă şi opărită cu apă fierbinte. Cu toate că femeia se afla în vizită la soacră, în satul Ologeni, din județul Prahova, nimeni nu a pus mâna pe telefon timp de şapte ore ca să sune la 112. 

Citește și: Mihăiță a dispărut acum șase ani. Nimeni nu mai știe nimic de el din momentul în care autocarul în care se afla a făcut un popas

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Exact aşa a zis: Ea nu pune mâna pe ea, poate să şi moară. A zis că e copilul ei şi face ce vrea, a zis: Nu faci tu puşcărie, fac eu puşcărie dacă e", a mai povestit bunica micuței.

"La sosirea echipajului de ambulanţă era cu funcţii vitale absente. Prezenta arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 70% din suprafaţă", a declarat Ruxandra Rădulescu, un medic al SAJ Prahova. 

Părinţii criminali au fost arestaţi după doi ani

Până de curând, dosarul a trecut de la o instanţă la alta. În primă fază, acuzaţia a fost de ucidere din culpă. Abia acum, judecătorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti a schimbat încadrarea în omor asupra unui membru de familie, iar părinţii copilei de aproape 3 ani au fost arestaţi.

Citește și: VIDEO- Hârtia igienică a ajuns produs de lux pentru români din cauza prețurilor mari

"Vorbim despre un omor calificat, un omor calificat care din nefericire a fost anchetat într-un mod absolut incompetent de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în condiţiile în care ar fi avut obligaţia să facă cercetări, să constate că actele se regăseau la dosar", a declarat avocatul Adrian Cuculis, potrivit jurnaliștilor de la observatornews.ro.

Cuplul de criminali mai au doi copii mici

Părinții care și-au ucis cu sânge rece fiica mai au doi copii minori. Pentru un moment, cei doi nu au fost decăzuţi din drepturile părinteşti. Protecţia copilului a preluat însă cei doi minori şi i-a dat în grija unor asistenţi maternali. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O tânără de doar 27 de ani a murit sub ochii iubitului ei! Totul s-a întâmplat în urma unui accident de motocicletă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si