Bebelușa în vârsta de doar 2 luni se află în stare foarte gravă și a fost transferată cu elicopterul SMURD în marți dimineață la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Timp de patru ore mama a stat să își aline copilul, fără a chema salvarea, timp în care starea fetiței s-a agravat. 

Cum s-a petrecut tragedia?

Mama celor două fete le-a declarat oamenilor legii că se afla în cameră cu ceilalți copii, într-o fracțiune de secundă, s-ar fi întâmplat tragedia, fetița de 2 luni ajungând cu foarfeca înfiptă în

cap. Tatăl se afla în gospodărie, la animale, iar femeia se ocupa de treburile casei.

Citeste si: VIDEO- Incident tragic. O copilă de un an și-a rănit grav sora mai mică când se juca cu foarfecă

Potrivit primelor informații, fetița a fost ținută în casă timp de patru ore. În încercarea de a o liniști pe cea mică, femeia a alăptat-o și i-a șters rănile cu apă oxigenată.

Când au văzut că starea de sănătate a bebelușei se înrăutățește, părinții au sunat la 112.

Ce spun medicii despre starea fetiței?

Inițial, micuța a fost dusă la Spitalul din Vidra și transferată ulterior la Spitalul din Focșani. Aceasta a ajuns la spital cu un traumatism cranio cerebral acut deschis, într-o stare gravă, intrând de două ori în stop cardio-respirator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Medicii au reușit să stabilizeze starea de sănătate a micuței, iar în această dimineață a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. 

Citeste si: Bebeluș rănit de sora mai mică, în comă

Cadrele medicale sunt rezervate în ceea ce privește starea de sănătate a micuței.

Potrivit observatornews.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului unde este internată bebelușa, a declarat că aceasta se află într-o stare extrem de gravă, creierul fiind afectat.

Copila de doar două luni este intubată și ventilată mecanic.

Ce au spus autoritățile?

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Asistenții sociali au demarat la rândul lor o anchetă prin care să stabilească dacă ceilalți copii ai familiei vor fi sau nu luați în grija statului după această tragică întâmplare.

„La data de 31 octombrie .a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Citeste si: Tragedie în Nistorești! Un copil de un an s-a stins din viață după ce s-a jucat cu un încărcător de telefon


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si