Close sidebar
Close sidebar

Filmuletul care face ravagii pe net. Soferita turmentata ii pune rabdarea la incercare unui politist. L-a pus sa ii recite din lege

O tanara aflata la volanul unui autoturism a fost trasa pe dreapta de politistii rutieri ieseni si testata cu aparatul etilotest. soferita s-a prefacut ca nu poate sufla în aparatul etilotest, iar apoi a început sa dea lectii de rutiera oamenilor legii, informeaza Ziare.com. Pana la urma, nu a avut încotro si a facut testarea.


DISTRIBUIE
acest articol

 

O tanara aflata la volanul unui autoturism a fost trasa pe dreapta de politistii rutieri ieseni si testata cu aparatul etilotest.
soferita s-a prefacut ca nu poate sufla în aparatul etilotest, iar apoi a început sa dea lectii de rutiera oamenilor legii, informeaza Ziare.com.
Pana la urma, nu a avut încotro si a facut testarea.
"Nu ati consumat bauturi alcoolice? A iesit o alcoolemie de 0,13 la mie. Asta înseamna ca ati consumat", a spus politistul rutier.
"Am fost la o petrecere unde am mâncat si am consumat un pahar", a spus soferita turmentata, care a recunoscut ca a fost la o petrecere.
"Paharul acela o sa va coste o sanctiune de 945 de lei si retinerea permisului pentru 90 de zile", a zis politistul.
Când a auzit asta, soferita a scos telefonul si i-a zis soferului sa astepte putin pentru ca vrea sa se informeaze cu privire la aceasta lege.
Ba, mai mult, l-a pus pe politist sa-i recite Legea cuvânt cu cuvânt.
"Vreau sa-mi spuneti legea cuvânt cu cuvânt din gura dumneavoastra. De ce sa o citesc eu? Pentru ce sunteti politai?", i-a mai spus soferita turmentata, dupa care iar s-a apucat de butonat telefonul.
Conducatoarea auto a refuzat sa semneze procesul verbal si a plecat cu autoturismul, desi nu avea acest drept.

"Nu ati consumat bauturi alcoolice? A iesit o alcoolemie de 0,13 la mie. Asta înseamna ca ati consumat", a spus politistul rutier."Am fost la o petrecere unde am mâncat si am consumat un pahar", a spus soferita turmentata, care a recunoscut ca a fost la o petrecere.

"Paharul acela o sa va coste o sanctiune de 945 de lei si retinerea permisului pentru 90 de zile", a zis politistul. Când

a auzit asta, soferita a scos telefonul si i-a zis soferului sa astepte putin pentru ca vrea sa se informeaze cu privire la aceasta lege. Ba, mai mult, l-a pus pe politist sa-i recite Legea cuvânt cu cuvânt.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Vreau sa-mi spuneti legea cuvânt cu cuvânt din gura dumneavoastra. De ce sa o citesc eu? Pentru ce sunteti politai?", i-a mai spus soferita turmentata, dupa care iar s-a apucat de butonat telefonul.Conducatoarea auto a refuzat sa semneze procesul verbal si a plecat cu autoturismul, desi nu avea acest drept.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI