Close sidebar
Close sidebar

Filozoful Mihai Sora isi ia ramas bun: "Dragii mei, atat a fost"

Filozoful si eseistul Mihai sora, unul dintre intemeietorii Grupului pentru Dialog Social (GDS), a transmis astazi un mesaj care pare unul de despartire pe pagina personala de Facebook.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Dragii mei, atat a fost. Ma veti cauta, – si nu voi fi de gasit”, este mesajul postat de Mihai sora pe Facebook, care a starnit uimire, neliniste si tristete printre cei care il urmaresc pe reteaua de socializare.

Mihai Sora, in varsta de 100 de ani, a fost decorat, in septembrie 2016, de presedintele Klaus Iohannis, alaturi de istoricul Neagu Djuvara.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Ultima data cand am primit o decoratie, floricica respectiva s-a incapatanat sa se desprinda de purtator.

Costumul prea scrobit, purtatorul prea miscat, – nu stiu: cert este ca floricica… nu si nu; nu voia cu nici un chip sa stea acolo unde Presedintele se straduia sa o agate. Or, sa cazi o data – fie (i se poate intampla oricui). Dar sa cazi de doua ori devine imediat un prilej de veselie (conform clasicelor manuale de umor involuntar). Din fericire, Presedintele Basescu, investit, la vremea respectiva, cu misiunea prinderii floricelei buclucase, a salvat momentul; nu mai retin ce a spus, dar stiu ca ne-am distrat si, pana la urma, s-a gasit un ac de siguranta care sa
stea cuminte si sa raspunda comenzilor sefului Statului”, a scris Mihai sora pe pagina sa de Facebook, cu o zi inainte de a fi decorat.

„Dragi prieteni, maine va fi o zi destul de grea pentru mine (si, banuiesc, si pentru coetaneul meu, Neagu Djuvara). indraznesc sa-i rog pe domnii jurnalisti sa fie ingaduitori cu noi: s-ar putea sa avem iarasi parte de o floricica neascultatoare. in orice caz, si Neagu Djuvara, si eu vom fi emotionati si mititeluti pe langa Presedintele Iohannis, – care va fi foarte-foarte inalt”, a afirmat Mihai sora.


El a precizat, totodata, ca a cautat un costum adecvat pentru ceremonie.

„Cu prilejul acestei decoratii, Luiza si cu mine am batut, de-a lungul si de-a latul, tot etajul barbatesc al magazinului Unirea, in cautarea unui costum. Ceea ce nu le dorim nici dusmanilor nostri (daca, printr-un nefericit accident al biografiei lor, s-ar intampla sa existe si astfel de oameni)”, a mai spus Mihai sora. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI