Petrecaretii au avut inca o noapte plina la festivalul de muzica de la Cluj -Napoca. Si pentru ca a fost ultima zi de distractie  fiecare a incercat sa iasa in evidenta cu cate ceva.

O tanara s-a gandit sa impresioneze  prin costumatia aleasa.Si-a luat o bagheta si si-a pus aripi.

Altii au dansat pana nu au mai putut si au facut tot felul de scheme.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Printre tinerii care s-au distrat pana dimineata l-am gasit si pe primarul Clujului. Emil Boc a venit impreuna cu sotia si a dansat pe muzica DJ-ilor.

Emil Boc, primarul Clujului: „E ultima seara de festival si trebuie sa o traim ca atare, pana dimineata asa frumos. Ma bucur sa vad atata energie pozitiva, niste oameni minunati, niste tineri extraordinari care sesimt bine la Cluj”.

Inainte de a dansa la concertul celor mai cunoscuti DJ-i din lume, tinerii de la Untold si-au pregatit miscarile de dans pe ritmuri de muzica populara.In

apropierea scenei a fost amenjat un colt dedicat traditiilor romanesti.

Festivalul Untold a depasit toate recordurile de pana acum. Cu sute de mii de participanti in cele patru zile si o editie extrem de reusita, organizatorii au anuntat deja preinregistrarile pentru anul viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si