Close sidebar
Close sidebar

Final incendiar la Untold. Cine si-a facut aparitia in multime! A facut un adevarat spectacol printre oameni si a intors toate privirile

Final incendiar la Untold. Zeci de mii de oameni au dansat si s-au distrat la festivalul de muzica electronica de la Cluj Napoca. Printre petrecareti s-a numarat si primarul orasului, Emil Boc.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Petrecaretii au avut inca o noapte plina la festivalul de muzica de la Cluj -Napoca. Si pentru ca a fost ultima zi de distractie  fiecare a incercat sa iasa in evidenta cu cate ceva.

O tanara s-a gandit sa impresioneze  prin costumatia aleasa.Si-a luat o bagheta si si-a pus aripi.

Altii au dansat pana nu au mai putut si au facut tot felul de scheme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Printre tinerii care s-au distrat pana dimineata l-am gasit si pe primarul Clujului. Emil Boc a venit impreuna cu sotia si a dansat pe muzica DJ-ilor.

Emil Boc, primarul Clujului: „E ultima seara de festival si trebuie sa o traim ca atare, pana dimineata asa frumos. Ma bucur sa vad atata energie pozitiva, niste oameni minunati, niste tineri extraordinari care sesimt bine la Cluj”.

Inainte de a dansa la concertul celor mai cunoscuti DJ-i din lume, tinerii de la Untold si-au pregatit miscarile de dans pe ritmuri de muzica populara.In apropierea scenei a fost amenjat un colt dedicat traditiilor romanesti.

Festivalul Untold a depasit toate recordurile de pana acum. Cu sute de mii de participanti in cele patru zile si o editie extrem de reusita, organizatorii au anuntat deja preinregistrarile pentru anul viitor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI