Situație jenantă pentru Adi de la Vâlcea, după ce a pierdut procesul de drepturi de autor pentru piesa ”Fă-mă, Doamne, o lacrimă”, fără a avea acordul deținătorilor acestei opere. Manelistul a povestit la tribunal că a ajuns de dâsul cartierului când s-a trezit la poartă cu executorul judecătoresc.

”Susține că s-a trezit cu doi jandarmi și executorul judecătoresc la poartă fiind pus într-o situație extrem de jenantă, după cum bine este știut, este o persoană publică (Adi de la Vâlcea), au observat și vecinii cele întâmplate, când se putea foarte ușor să

fie notificat și plătea de bună voie în termenul specificat”, se arată în acțiunea de contestare a executării silite pe care a încercat-o Adi de la Vâlcea dar care i-a fost respinsă de instanță.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Au plătit sume uriașe pentru casele în care stau, dar zilnic regretă acest lucru! Cum și-au bătut joc dezvoltatorii imobiliari de cei care s-au îndatorat la bănci să-și cumpere case!

Situație bizară: a plătit dar tot i-au blocat conturile

Manelistul a susținut în fața judecătorilor, la finalul anului trecut, că a vrut să plătească cei 40.000 lei pe care îi datora lui Marian Nistor și fiicelor lui Vadim Tudor, însă nu a știut unde.

El spune că a achitat, totuși, mai întâi 10.000 lei și apoi restul sumei ”benevol” însă a făcut-o abia după declanșarea executării silite. Adi de la Vâlcea a declarat că este inutilă continuarea executării în aceste condiții și că ”această practică a fost folosită doar pentru ca avocatul intimaților să încaseze onorarii nejustificate”. În dosar apare ți informația conform căreia Adi de la Vâlcea s-a trezit cu trei conturi de la bănci diferite poprite.

Pe 3 decembrie 2018, Judecătoria Râmnicu Vâlcea a admis și ultima solicitare de executare silită solicitată pe numele lui Adi de la Vâlcea.   

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si