Finala Champions League 2023: Italienii de la Inter Milano și-au aflat numele adversarei din finala Champions League, programată pentru 10 iunie la Istanbul.

Citește și: Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Manchester City a zdrobit-o efectiv pe Real Madrid cu 4-0 în meciul retur din Anglia, după ce cele două echipe terminaseră la egalitate 1-1 partida tur de pe Santiago Bernabeu.

Citește și: VIDEO. În interiorul mormântului luxos al lui Pele- sicriu de aur, gazon artificial și statui cu mingea la picior

Cu toate că golgeterul Haaland nu a reușit să înscrie, iar portarul lui Real Madrid, belgianul Curtois a făcut minuni în poarta spaniolilor, Manchester City s-a impus cu un categoric 4-0 în fața deținătoare trofeului.

Manchester City, a doua finalistă Champions League 2023

Finala Champions League 2023 a fost stabilită miercuri seara

Finala Champions League 2023 a fost stabilită miercuri seara

[Sursa foto: Twitter / UEFA]

Manchester City va juca a doua sa finală în Liga Campionilor la fotbal, după ce a învins-o categoric pe Real Madrid, cu scorul de 4-0 (2-0 la pauză), miercuri seara, pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Gerard Pique este în mijlocul unui nou scandal. El și fratele Shakirei s-au luat la bătaie

Golurile echipei lui Pep Guardiola au fost înscrise de Bernardo Silva (min. 23 și 37), Akanji (76) și Julian Alvarez (min.

90+1).

Jucătorul meciului de miercuri seara de pe stadionul lui Manchester City a fost desemnat portughezul Bernardo Silva.

Inter Milano, calificare fără emoții în finala Champions League

Inter Milano a învins-o marţi cu 1-0 pe AC Milan, printr-un gol marcat de argentinianul Lautaro Martinez (min. 74).

Inter Milano, condusă de Simone Inzaghi, a câştigat semifinala sută la sută italiană a actualei ediţii a Ligii Campionilor cu scorul general de 3-0.

Antrenorul echipei Inter Milano a lăudat performanţa elevilor săi după calificarea în finala Ligii Campionilor la fotbal, în faţa "eternei rivale" AC Milan.

Lautaro Martinez, căpitanul și golgeterul lui Inter Milano finala Champions League 2023

Finala Champions League 2023 - Lautaro Martinez, căpitanul și golgeterul lui Inter Milano

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Vom realiza cu adevărat ceea ce am reuşit în următoarele zile. A fost un vis în care am crezut mereu, am avut un parcurs extraordinar. Câştigând o semifinală, un astfel de derby, suntem evident foarte mulţumiţi. Trebuie să-i felicităm pe aceşti jucători care au avut un traseu fabulos. Ce mi-a plăcut? Totul. Cursa, determinarea, concentrarea... Au fost foarte buni. Am jucat patru derby-uri începând din ianuarie, le-am câştigat pe toate patru, împotriva campionilor Italiei. Este normal ca jucătorii să savureze o seară de acest fel", a declarat Inzaghi la finalul meciului de pe San Siro. 

Citește și: Tatăl celui mai bogat fotbalist din lume are harem cu 40 de femei și saună din aur masiv

"Am spus de ceva vreme că vom avea un angajament total, fără să alegem o competiţie mai mult decât alta, încercând mereu să dăm maximum. Am acces în două finale (Cupa Italiei şi Liga Campionilor), am revenit în campionat, jucătorii au reuşit un parcurs extraordinar", a mai spus antrenorul lui Inter Milano.

Urmează o finală Champions League de vis la Istanbul

Urmează o finală Champions League de vis la Istanbul

[Sursa foto: Twitter / UEFA]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si