Close sidebar
Close sidebar

Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei la fotbal

Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei după victoria cu 1-0 în finala de sâmbătă seara de la Istanbul, în fața lui Inter Milano.

Sorin Negru,

Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei

[Sursa foto: Twitter / UEFA]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Finala Champions League 2023  de la Istanbul s-a terminat sâmbătă seara după doar 90 de minute de joc prin victoria 1-0 a lui Manchester City în fața lui Inter Milano.

Citește și: Finala Champions League 2023. Care este scorul cu cel mai bun pronostic înainte de Manchester City- Inter Milano

Singurul gol al finalei Champions League 2023, un meci extrem de echilibrat și tensionat în care Manchester City a primit o replică peste așteptări de la Inter Milano, a fost înscris de spaniolul Rodri, în minutul 68.

Finala Champions League 2023, câștigată de Manchester City cu 1-0

Cum s-a înscris "golul de aur" al lui Manchester City: Bernardo Silva a centrat în fața porții, mingea a fost respinsă și a ajuns la Rodrigo, care a șutat imparabil de la 14 metri pe lângă portarul milanez Andre Onana.

Pentru prima oară în istoria de 143 de ani, Manchester City a câștigat cea mai puternică competiție inter-cluburi din lume.

Patronul lui Manchester City, șeicul Mansour, în tribunele de la Istanbul

Manchester City a câştigat în premieră trofeul Ligii Campionilor, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, la 7 ani după venirea lui Pep Guardiola la conducerea echipei deținute de șeicul Mansour din Emiratele Arabe Unite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Proprietarul lui Manchester City, Sheikh Mansour, a fost prezent pe Stadionul Olimpic Ataturk.

Vicepreședinte al Emiratelor Arabe Unite, Mansour mai urmărise doar o singură partidă oficială a lui Manchester City de când a cumpărat clubul în 2008- acum a fost fotografiat stând lângă Khaldoon Al Mubarak, președintele clubului.

Finala Champions League 2023. Manchester City este noua regină a Europei

[Sursa foto: UEFA]

Manchester City, campioana Europei la fotbal. Guardiola a scris istorie în finala Champions League

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a câștigat pentru a treia oară trofeul Ligii Campionilor, după ce a reușit să ia de două ori pe banca Barcelonei (2009 și 2011).

Pep Guardiola a devenit abia al doilea antrenor după Sir Alex Ferguson care reușește să câștige Premier League, Cupa Angliei și UEFA Champions League alături de o echipă din Anglia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI