Lucrarile de punere in siguranta au inceput pe 22 octombrie. Ziua dobrogei a venit si atrecut, dar muncitorii inca sunt urcati pe fatada monumentului.

Termenul de finalizare a fost prelungit cu o luna, dar, dupa cum arata lucrurile, s-ar putea a nu fie gata nici pana de Craciun.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

O parte dintre geamurile sparte au fost date jos si orificiile astupate. Urmeaza sa fie plombate si gropile din acoperis. Acoperisul este un element cheie pentru conservare. Pe acolo patrunde in cazinou apa care distruge incaperile monumentale.

Lucrarile de conservare sunt facute din bani privati. Cazinoul trebuie pus la adapost pana cand Compania nationala de investitii va reusi sa organizeze o licitatie pentru restaurare care sa nu mai fie contestata.

Celebrul Cazino din Constanta, unde jucau ruleta capetele incoronate ale Europei, a fost construit in 5 ani, incepand din 1905. De trei decenii, autoritatile romane nu sunt in stare sa-l restaureze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si