Close sidebar
Close sidebar

Finalizarea conservării cazinoului din Constanţa se tot amână! Ce spun autorităţile

Inca o luna mai dureaza conservarea cazinoului din Constanta, sustin autoritatile. Asta dupa ce tot ele au promis ca totul se va termina pana de ziua Dobrogei. Adica pana pe 14 noiembrie. Sarbatoarea a trecut, dar lucrarile nici vorba sa fie terminate.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lucrarile de punere in siguranta au inceput pe 22 octombrie. Ziua dobrogei a venit si atrecut, dar muncitorii inca sunt urcati pe fatada monumentului.

Termenul de finalizare a fost prelungit cu o luna, dar, dupa cum arata lucrurile, s-ar putea a nu fie gata nici pana de Craciun.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O parte dintre geamurile sparte au fost date jos si orificiile astupate. Urmeaza sa fie plombate si gropile din acoperis. Acoperisul este un element cheie pentru conservare. Pe acolo patrunde in cazinou apa care distruge incaperile monumentale.

Lucrarile de conservare sunt facute din bani privati. Cazinoul trebuie pus la adapost pana cand Compania nationala de investitii va reusi sa organizeze o licitatie pentru restaurare care sa nu mai fie contestata.

Celebrul Cazino din Constanta, unde jucau ruleta capetele incoronate ale Europei, a fost construit in 5 ani, incepand din 1905. De trei decenii, autoritatile romane nu sunt in stare sa-l restaureze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI