La Valcele, in judetul Covasna, la carnatul de porc se pune si palinca, iar cand gospodinei i-e lene sa pregateasca mancare, sotul face repede un gratar.

Fie drumul cat de lung si vremea cat de rea, dobrogenii nu fac foamea. Au aratat ca stiu sa pregateasca nu doar saramura si bors de peste, ci si toba, tochitura si carnati de porc.

Si asta mai ales c-au avut ajutor de la lautari.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

De la competitia gastronomica nu s-au dat in laturi nici militarii. Au venit tocmai din Ungaria ca sa ne arate cum pregatesc ei carnea de porc.

Cei mai bucurosi de abundenta de bunataturi au fost, desigur, spectatorii.

Amar le-a fost doar drumul pana la festival: plin de gropi, de nici n-ai cum sa le ocoloesti pe toate.

Concursul de la Baile Balvanyos este deja unul cu traditie, iar cele mai bune echipe din competitie, vor participa la festivalul similar care se desfasoara in Ungaria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si