Close sidebar
Close sidebar

Finul Elenei Udrea, Adrian Gurzau, pus sub control judiciar

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, vineri, solicitarea DNA de arestare a deputatului PMP Adrian Gurzău şi au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile în cazul acestuia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Camera Deputaţilor a decis marţi, prin vot secret, că deputatul PMP Adrian Gurzău poate fi arestat după ce a respins reţinerea parlamentarului. La votul privind arestarea au fost prezenţi 238 de deputaţi, 124 votând ''pentru'' şi 114 ''împotrivă''. Parlamentarul le-a cerut marţi deputaţilor să repingă cererea de reţinere şi arestare a sa invocându-i pe cei ''trei copii minori de acasă'' şi pe cei ''doi părinţi pensionari'' şi spunând că de după gratii nu s-ar putea apăraca orice alt om din această ţară''.
Procurorii DNA au cerut Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului PMP Adrian Gurzău, acesta fiind acuzat de trafic de influenţă în dosarul în care a fost reţinută Angela Toncescu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C Carpatica Asig.
"În perioada 8 aprilie 2015 – 1 noiembrie 2015, inculpata Toncescu Angela, membru şi începând cu data de 2 iulie 2015, preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Carpatica Asig SA, i-a promis inculpatului Gurzău Adrian, deputat în Parlamentul României şi administrator în fapt al unei firme, care a şi
acceptat promisiunea, întocmirea unui contract de prestări servicii între firma respectivă, în calitate de prestator şi SC Carpatica Asig SA, în calitate de beneficiar", a anunţat DNA într-un comunicat de presă.

Camera Deputaţilor a decis marţi, prin vot secret, că deputatul PMP Adrian Gurzău poate fi arestat după ce a respins reţinerea parlamentarului. La votul privind arestarea au fost prezenţi 238 de deputaţi, 124 votând ''pentru'' şi 114 ''împotrivă'', relateaza MEDIAFAX.

Parlamentarul le-a cerut marţi deputaţilor să repingă cererea de reţinere şi arestare a sa invocându-i pe cei ''trei copii minori de acasă'' şi pe cei ''doi părinţi pensionari'' şi spunând că de după gratii nu s-ar putea apăraca orice alt om din această ţară''.
Procurorii DNA au cerut Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a deputatului PMP Adrian Gurzău, acesta fiind acuzat de trafic de influenţă în dosarul în care a fost reţinută Angela Toncescu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C

Carpatica Asig.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"În perioada 8 aprilie 2015 – 1 noiembrie 2015, inculpata Toncescu Angela, membru şi începând cu data de 2 iulie 2015, preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Carpatica Asig SA, i-a promis inculpatului Gurzău Adrian, deputat în Parlamentul României şi administrator în fapt al unei firme, care a şi acceptat promisiunea, întocmirea unui contract de prestări servicii între firma respectivă, în calitate de prestator şi SC Carpatica Asig SA, în calitate de beneficiar", a anunţat DNA într-un comunicat de presă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI