Alex Mihăilescu, cunoscut drept „Alex Copil Bătrân” sau „Alex Santiago” ar fi fost reţinut de procurorii DIICOT cu o zi înainte de nuntă, informează Antena 3 CNN.

Cine este Alex Mihăilescu și ce legături are cu Adrian Mutu?

În urmă cu doar două zile, Alex Copil Bătrân, în vârstă de 44 ani ar fi fost prins de poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT.

El a fost reţinut după ce anchetatorii au găsit, la percheziţii, diferite cantităţi de cocaină şi comprimate de MDMA, mai precizează sursa citată mai sus.

Alex Mihăilescu droguri

El este Alex Mihăilescu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Atacatorul Larisei, tânăra bătută și abandonată în Centrul Vechi nu-și amintește ce s-a întâmplat

Acesta ar fi apropiat fostului internațional român Adrian Mutu și finul acestuia. De altfel, bărbatul ar fi fost implicat, de-a lungul timpului, în numeroase dosare penale, în special pentru trafic de droguri, potrivit informațiilor sursei citate. De exemplu, în anul 2019, Alex Mihăilescu ar fi fost prins în flagrant, după ce a încercat să vândă droguri unor ofiţeri sub acoperire. Atunci, el ar fi fost arestat, judecat şi ulterior condamnat la închisoare. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alex Copil Bătrân urma să se căsătoreasă în acest weekend, însă planurile i-ar fi fost date peste cap, după ce a fost prezentat instanţei de judecată şi ar fi primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

"Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 44 de ani, din Pitești, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta, în mod repetat, ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy și cocaină), către consumatori din municipiul Pitești. Pentru administrarea probatoriului, la data de 8 martie a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Pitești ”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor. 

Alex Mihăilescu droguri

El este Alex Mihăilescu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Detalii șocante în cazul răfuielii adolescenților din Brăila! Victima, suspectă de legături cu ISIS

Tot acolo se menționează și faptul că persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si