Ce spune Gabriela Firea despre modificarea statului prefectului și subprefectului? 

Sfidare la guvernare! Coaliţia Dreptei mai dă o ţeapă românilor! Prefecţii şi subprefecţii nu mai sunt înalţi funcţionari publici, profesionişti ai statului care să-şi facă datoria indiferent de guvernare, ci vor fi numiţi politic.

Guvernul Cîţu a schimbat, prin ordonanţă de urgenţă, Codul Administrativ, pentru a face loc politrucilor săi.

Daca faceam noi asa ceva, ieseau în stradā.
Este mai mult decât o ţeapă, este o sfidare neruşinată la adresa naivilor care au luat aburelile electorale ale Dreptei drept angajamente de oameni serioşi.

În loc de meritocraţia şi depolitizarea promise de USR, guvernul Cîţu livrează total opusul, clientelism şi politizare cât cuprinde”, a scris Gabriela Firea joi pe Facebook.

Guvernul a aprobat, miercuri, propunerea Ministerului Dezvoltării cu privire la modificarea printr-o ordonanţă de urgenă a statutului prefecţilor şi subprefecţilor. Acestea devin funcţii de demnitate publică.

„Eu nu aş spune că e o politizare a funcţiei de prefect. E o reaşezare a acestei funcţii, dar e un obiectiv asumat de Coaliţie. Un proiect de OUG care a fost în dezbatere publică o lună de zile”,
a explicat Florin Cîţu, după adoptarea OUG.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, ședință importantă la Cotroceni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si