Firea a mai spus că sunt unii candidaţi care vor să fie aleşi primar, dar care în timpul de la începutul declanşării pandemiei nu au mers într-un cămin de bătrăni sau de copii, ci au stat ascunşi trei, patru luni şi acum vin şi cer votul.

“Am depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar general. Am făcut-o cu gândul la bucureşteni ca şi prima dată, am văzut că în ultima perioadă se practică gândul la cifre, la PUZ-uri, la autostrăzi suspendate, nimeni vorbeşte despre oameni.

Cred că oamenii sunt cei mai importanţi, am dovedit ataşamentul faţă de bucureşteni în toţi aceşti ani şi cu precădere şi în această perioadă foarte grea de pandemie. Nu ne putem preface că depăşim o perioadă normală, suntem într-un război sanitar care cu siguranţă, din nefericire pentru noi toţi, va aduce o criză economică”, a afirmat Gabriela Firea.

Firea şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

Ea a mai spus că Bucureştiul nu este focar deoarece spitalele care ţin de Primărie sunt mai dotate decât cele ale Ministerului Sănătăţii şi a avut grijă ca personalul medical să aibă materiale de protecţie, iar în plus există o capacitate de testare foarte mare.

“Am dotat din primul moment spitalele din Capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătăţii. Am avut grijă de cadrele medicale să aibă materiale de protecţie şi tot ceea ce este necesar, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureştiul nu a devenit focar chiar dacă este un

număr mare de persoane infectate în spitalele din Bucureşti, acesta nu sunt toate din Capitală, sunt din judeţele ţării. Am început acum un amplu program pentru donarea de plasmă sanguină care va salva mii de vieţi şi m-aş bucura ca în loc de critici şi Guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei”, a afirmat Firea.

firea mandat nou
mandat gabi firea

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus în carne congelată- Ipoteza șoc legată de transmiterea temutului virus

Citeste si: OMS anunţă peste 294.000 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore

Citeste si: Otravă pură care îți distruge oasele. O bei în fiecare zi fără a ști cât de toxică este pentru organism

Ce spune Gabi Firea despre ceilalți candidați la Primăria Capitalei

Ea a mai declarat că sunt unii candidaţi care vor să fie primar, dar care au stat ascunşi trei patru luni de zile şi acum vor să ceară votul bucureştenilor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

“Sunt unii candidaţi acum care pretind să fie aleşi primar, dar ei au fugit pur şi simplu s-au ascuns, nici măcar nu s-au dus într-un cămin de bătrâni sau într-un cămin de copii, nicăieri, pur şi simplu au fost ascunşi trei, patru luni de zile şi acum vin şi cer votul.

Sunt convinsă că bucureştenii vor şti să aleagă un om care a fost întotdeauna aproape de oameni şi lângă oameni şi provine dintre ei”, a mai transmis candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Citeste si: Destin cumplit pentru un manelist din Romania! A murit in timp ce facea live pe Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si