Firma Golden Ideas Fireworks SRL, prin administratorul Daniela Ioana Nita, a contestat in instanta un act administrativ emis de Inspectia Muncii, la inceputul acestui an. Institutia a realizat un control la firma pusa sub acuzare in cazul Colectiv, iar acesta s-a lasat cu amenzi. Asa ca directoarea firmei de artificii a cerut anularea respectivului act.


Inspectia Muncii este organul de control pentru societatile comerciale care are functia de a inspecta activitatea de instruire, formare si consultare a salariatilor, autorizeaza functionarea activitatii unei firme din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca sau controleaza respectarea prevederilor legate de
introducerea pe piata a produselor noi. Conform informatiilor din ancheta, firma de artificii avea probleme serioase legate de aceste aspecte. In plus, Institutul Teritorial de Munca a realizat un raport care urmeaza sa cantareasca destul de mult in cazul Colectiv, atat pentru societatea care a asigurat spectacolul pirotehnic, cat si cea care detinea clubul.

SC Golden Ideas Fireworks SRL si-a continuat activitatea aproape un an dupa Colectiv, conform website-ului firmei, care acum a fost inchis. Firma avea, conform datelor de la Ministerul Finantelor, o cifra de peste 600.000 lei si o pierdere de 290.000 lei pentru anul fiscal 2015, cel in care a avut loc tragedia de la Colectiv. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si