Hotel Turris SA, compania care administreaza hotelul cu acelasi nume din Turnu Magurele, are cifra de afaceri zero atat in anul fiscal trecut cat si in 2016. In 2015, compania inregistra o cifra de afaceri de doar 54.132, in cadere libera fata de 2014, cand Turris facea afaceri de 1,65 milioane lei.

In prezent, conform ultimelor cifre declarate la Ministerul Finantelor Publice, compania care administreaza hotelul detinut de Liviu Dragnea a ajuns la o datorie de 3,8 milioane lei, creante de 755.166

lei, in conturi – 560 lei si 3 angajati.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Firma a fost controlata de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, care in urma cu cativa ani si-a vandut actiunile catre o alta persoana. Sediul hotelului apartine lui Liviu Dragnea, dupa partajul de Bombonica Prodana, iar firma ii plateste acestuia chirie.

In acest moment, Liviu Dragnea are de recuperat creante (provenite din chirie) in valoare de 80.710 leuro si 460.110 lei.

In 2016, Liviu Dragnea a incheiat o promisiune de vanzare a hotelului din Turnu Magurele pe baza caruia a incasat 630.000 lei. Tranzactia nu s-a materializat insa pana in acest moment. De altfel, imobilul se afla sub sechestrul procurorilor DNA in dosarul Tel Drum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si