Golden Ideas Fireworks Artists este numele societatii urmarite penal (la fel ca patroana Daniela Ioana Nita) in cazul Colectiv, fiind firma care a asigurat programul pirotehnic la concertul „Goodbye To Gravity”.

Site-ul firmei a redevenit activ, prima oara dupa incendiul din Colectiv
Site-ul firmei a redevenit activ, prima oara dupa incendiul din Colectiv

Culmea ipocriziei, pe fundalul sonor se aude o piesa rock a trupei „Rammstein” intitulata „Feuer Frei” (o traducere aproximativa ar fi „foc la liber”).

„Rammstein” este numele unei formatii germane, care foloseste la maxim efectele pirotehnice pe scena. „Alte trupe canta, Rammstein arde” este motto-ul dupa care membrii band-ului se ghideaza.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Compania „Golden Ideas” continua sa ofere servicii pirotehnice, inclusiv de scena si sustine ca lucreaza cu cei mai buni furnizori de echipamente din Germania, Anglia, Portugalia si China. Clientii pot cumpara singuri artificii de pe site, acesta functionand si ca un magazin virtual.

„Istoria companiei noastre porneste din anul 2002. Inca de la inceput, numele firmei a fost sinonim cu calitatea, creativitatea si siguranta. Magia programelor noastre a cuprins toata Romania, dar a iesit si in afara granitelor tarii.(...)

Secretul real pentru succesul unei firme de pirotehnie consta in pasiunea echipei si dorinta fiecaruia de a oferi „spectacolul perfect”. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta in domeniul pirotehnic, experienta care si-a spus cuvantul atat in cadrul evenimentelor pe plan national cat si international. Aceasta experienta o transmitem spectatorilor printr-un limbaj pirotehnic, creand tablouri incarcate de emotie si culoare si mai presus de toate unice, care va va (sic!) umple sufletele de bucurie si sa va faca sa vibrati odata cu ele”, se arata in textele de pe site-ul firmei, care privind prin prisma tragediei de la
Colectiv par de un cinism extrem.

Tot pe site, patronul anunta ca face angajari, iar cei interesati isi pot trimite CV-ul prin intermediul unei adrese de e-mail. Nu in ultimul rand, la capitolul „clienti” se numara mai multe cluburi de fotbal din Romania, corporatii dar si Presedentia Romaniei si Primaria Orasului Sinaia.

Dubita firmei a ramas multa vreme in curtea clubului Colectiv
Dubita firmei a ramas multa vreme in curtea clubului Colectiv

Societatea „Golden Ideas Fireworks Artists SRL” nu si-a incetat niciodata activitatea dupa incendiul din Colectiv. Din contra, pentru 2015, firma a raportat o cifra de afaceri de 604.586 lei (la jumatate fata de anul precedent), o pierdere de 289.906 lei si datorii totale de 1.279.343 lei. Pirotehnistii mai au insa resurse: ei mai au stocuri (materii prime, productii in curs de executare, marfuri, etc) in valoare de 124.110 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si