Fiul cel mare fostului ministru al Sportului, Eduard Novak a fost operat de urgență! Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost accidentat de o mașină în trafic, pe DN12, în timp ce acesta se afla la antrenament cu bicicleta.

Fiu Eduard Novak operat

El este Eduard Novak.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce au cerut cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia? Incredibil ce vor presupușii criminali de la petrecerea de la Padina

Ce a transmis fostul ministru al Sportului autorităților?

Eduard Novak a făcut pe Facebook o postare unde a povestit cele întâmplate.

”Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieșiți la antrenament, a intrat o mașină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenție chirurgicală. Acum câțiva ani, Edmond a pățit același lucru. Drumurile din România sunt extrem de periculoase, șoferi nervoși, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic. Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărțim șoselele cu bicicliști, motocicliști, dar nu o facem. Cum să faci performanță în condițiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îți riști și viața, mi-e greu să înțeleg. Autoritățile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe șoselele din țară ”,

a scris acesta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, a precizat că poliția rutieră ar trebui să pornească o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi, la care și-ar dori și el să ajute, deoarece nu mai vrea ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să fie numiți “donatori”. Alături de mesaj, Eduard Novak a postat și două fotografii cu fiul său. Una era chiar din momentul accidentului, iar în cea de-a doua, Edvard se afla pe patul de spital. 

Comentariile nu au încetat să apară. Cu toții i-au transmis multă sănătate tânărului, iar mulți dintre ei au spus că autoritățile trebuie să ia în serios astfel de incidente.

Fiu Edvard Novak operat

El este fiul lui Eduard Novak.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Șoferul băut și drogat, care a lovit intenționat un polițist cu maşina, arestat preventiv. Ce declarații au făcut fetele care erau în mașină cu el?

Eduard Novak a fost ministru al Sportului din partea UDMR, din decembrie 2020 până în 2023, sub mandatele premierilor Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si