Gabriel Oprea, fostul viceprim-ministru si ministru de Interne in Guvernul Ponta, a iesit de pe scena politica, in prezent fiind cercetat penal pentru omor din culpa si abuz in serviciu, dupa decesul politistului Bogdan Gigina. Fiul lui Oprea, Gabriel jr, a dorit, initial, sa urmeze cariera politica a tatalui sau, inscriindu-se in partidul acestuia, UNPR. Juniorul pare sa se fi speriat de pericolele din politica, astfel ca a schimbat macazul.

Recent, el si-a anuntat amicii ca a devenit speaker motivational. "Va invit sa vorbim despre problemele existenţiale ale tuturor Romanilor, sa dezbatem teme importante de ieri, de azi, de maine...”, a transmis Oprea jr. Pana sa primeasca mesajele romanilor, Gabriel ii bombardeaza pe acestia cu diverse postari care seamana cu cele postate de Toni Poptamas, care acum are concurenta puternica.
"A ierta înseamnă a fi puternic!! A ierta înseamnă a te ierta pe tine înainte de toate
... Niciodată nu regreta ce nu ai putut sa faci azi! Mâine este o noua zi... Nu judeca pe nimeni niciodată! Nu ştii ce se află in spate”, sunt cateva din sfaturile fiului lui Gabriel Oprea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si