Localul lângă care a fost prins Sică era al familiei sale

Sică Dumitrescu împreună cu complicele său au fost surprinși traficând cocaină în schimbul unei sume de aproximativ 1400 de lei chiar lângă o cafenea care i-ar aparține familiei lui Sică. Această cafenea se află pe Cheiul Dâmboviței, în centrul Capitalei.

"Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare

risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.”, se arată într-un comunicat transmis de DIICOT pe site-ul oficial.

Conform unor surse judiciare, Sică Dumitrescu ar fi a vândut substanțe interzise lângă un local din centrul Bucureștiului, alături de o altă persoană. Acesta ar fi fost prins în flagrant  de o  polițista sub acoperire căreia nu i-a rezistat.

Trafic de cocaină

Citeste si: VIDEO- Florinel Coman și-ar fi luat permisul de conducere pe internet

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În comunicatul de presă postat pe site-ul DIICOT se mai arată și faptul că ”la data de 18.01.2021,

în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei.”

Sică Dumitrescu se ocupa în ultima vreme de trafic de cocaină

Ca și o ultimă informație, tot din surse judiciare s-a aflat faptul că Sică Dumitrescu în ultima perioadă se ocupa cu traficul de cocaină în lumea bună.

Citeste si: Ce a transmis Gigi Becali după ce jucătorul său de la FCSB riscă pedeapsa cu închisoarea: „Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău”

La momentul actual, dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București. „Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai arată procurorii DIICOT.

Sică Dumitrescu, în vârstă de 27 de ani, a fost atacant la echipa de juniori Viitorul Constanța și s-a pregătit cu echipa Dinamo 2. Acesta s-a retras din fotbal acum ceva timp și este fiul mijlociu al internaționalului Ilie Dumitrescu.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si