Fiul lui Brigitte Pastramă a luat examenul de Bacalaureat vara trecută, după ce a absolvit Colegiul German Goethe din București. Robert, fiul lui Brigitte și al lui Octavian Sfăt, primul soț al acesteia, a învățat la o clasă cu specializarea Filologie. El a dat patru examene scrise.

Robert Sfăt a obținut 8,75 la „Limba și literatura română”, 6.1 la „Limba germană”, 6.7 la „Istorie” și 6.3 la „Logică, argumentare și comunicare”.

Media fiului lui Brigitte a fost de 6.96, însă nu a fost departe să pice examenul.( vezi motivul incredibil pentru care Brigitte a divorțat de Ilie Năstase)

Citeste si: Fiul lui Brigitte a spus varianta lui despre spargerea si furtul de la casa mamei

Citeste si: VIDEO| Brigitte Pastramă, în război cu fiul. Mărturiile șocante ale tânărului: ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Brigitte Pastramă bătută! Vedeta a văzut moartea cu ochii!

Fiul lui Brigitte Pastramă a luat examenul de Bacalaureat. A scăpat pentru o sutime

Asta pentru că, pentru a promova examenul de Bacalaureat, un elev trebuie să îndeplinească trei condiții: să susţină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; să susţină toate probele scrise şi să obțină nota 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; să obţină media 6 (cel puţin) la probele scrise.

Astfel, Robert Sfăt a trecut cu doar o sutime la Germană, unde a luat 6.1

și cu trei sutimi la Logică, unde a obținut 6.3. Numele lui Robert a apărut în prim-plan marți, atunci când s-a relatat că și-ar fi bătut mama. Se pare că, la Poliție, Brigitte a acuzat că a fost agresată de fiul ei și de prietenii lui, afirmând și că tânărul cosumată substanțe interzise.

Fiul lui Brigitte Pastramă a luat examenul de Bacalaureat. Are probleme uriașe cu Robert

S-a drogat, nu știu cu ce, alături de niște prieteni de-ai lui. A vanzalizat casa. Despre ce am pățit eu nu vreau să vorbesc, dar vreau să spun că noroc că m-a apărat Florin (Pastramă, n. red.). Nu știu ce se întâmplă cu fiul meu, nu știu de ce a făcut asta. NU”, a declarat Brigitte, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

„Nu am camere de luat vederi ca să știu cu ce s-a drogat. Despre ce a furat și despre casa vandalizată nu vreau să vorbesc acum prea multe. În acest moment, sunt bine, voi vedea ce fac mai departe. Voi lua o decizie, nu pot să vorbesc acum despre plângeri împotriva fiului meu”,  a mai mărturisit Brigitte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si