În data de 26 decembrie 2023, cabana Ferma Dacilor a fost mistuită de un incendiu devastator ale cărui cauze sunt în continuare cercetate de criminaliști și experții INSEMEX.

Citește și: Cum este viața din spatele gratiilor pentru Cornel Dinicu? Patronul de la Ferma Dacilor face glume macabre și îi ajută pe deținuți

Tragedia a fost uriașă: 8 persoane, printre care trei copii, inclusiv unul dintre fii patronului, și-au pierdut viața.

În acest moment, proprietarul complexului, Cornel Dinicu, se află în arest preventiv pentru 30 de zile. El este convins că focul a fost pus cu intenție de cineva.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor: "A apărut fiul meu cu o drujbă pentru a tăia pereții" 

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a susținut în fața magistraților că a făcut tot posibilul să-i salveze pe copiii care se aflau la mansarda pensiunii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Omul de afaceri a povestit cum fiul său cel mare a încercat cu o drujbă să tăie pereții care dădeau în camerele copiilor. 

„În noaptea incendiului, am fost trezit din somn de către concubina mea spre dimineață, mi-a comunicat că era fum și să merg spre copii. Mă aflam în apartamentul de la etaj care are o intrare exterioară. M-am trezit în mare viteză, am încercat să pătrund în clădire. Era mult fum și m-am întors în casă după masca de gaz și laternă. Am trecut prin bucătărie și băcănie și erau flăcări.

Nu am putut să înaintez. A apărut fiul meu cu o drujbă pentru a tăia pereții care dădeau în camerele copiilor", a mărturisit Cornel Dinicu în fața instanței, potrivit România TV. 

"Sunt convins că cineva a dat foc. Restaurantul nu era închis pe timp de noapte", a adăugat patronul îndurerat. 

cornel dinicu

Cornel Dinicu, convins că focul a fost pus de o mână criminală

Tragedia de la Ferma Dacilor: mână criminală sau nereguli în funcționare?

Anchetatorii suspectează că focul a pornit de la un televizor supraîncălzit din mansardă.
Potrivit primelor informații, se pare că electricitatea de la Ferma Dacilor era primită printr-un cablu de 650 de metri, legat la panoul electric al unei pompe de apă.

În timp ce ANRE susține că racordarea necorespunzătoare la electricitate a fost o posibilă cauză a incendiului, patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, susține că o mână criminală a provocat, de fapt, tragedia, motiv pentru care a depus și o plângere penală.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă.

Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu. E unul aici care e piroman. Ăla dă foc la astea. Se ştie de el, dar nu îl prind ”, a declarat Cornel Dinicu, conform Antena 3.

Avocatul lui Cornel Dinicu susțin că acesta ar fi făcut, de-a lungul timpului, mai multe reclamații la ANRE în legătură cu fluctuațiile de tensiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si