Gabriel Duduianu nu are liniște după ce, pe 4 august, tatăl său a fost înjunghiat după o partidă de barbut. De atunci, fiul lui Emi Pian suferă enorm și e neconsolat. Zilele trecute, Gabriel a fost la moaștele Sfântului Nectarie, aflate la Mânăstirea Radu Vodă din București, rugându-se să îi familia. „Amin!”, a postat fiul lui Emi Pian.

Sfantul Nectarie
Moaștele Sfântului Nectarie se află în mai multe biserici din România

De dragul tatălui dispărut, el și-a făcut un tatuaj pe antrebraț cu portretul lui Emi Pian.

Deasupra desenului este un mesaj în limba engleză, "A moment in my arms/Forever in my heart" (Un moment în brațele mele, pentru totdeauna în inima mea), iar sub acesta e un mesaj în limba țigănească: “Dade tu san” (Tată, unde ești) și "muro ilo" (inima mea)”.

Citeste si: Adrian Minune a fost chemat la vila lui Emi Pian să filmeze un videoclip! Manelistul i-a dedicat o odă interlopului ucis! VIDEO

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian Corduneanu dezvăluie cum a cucerit-o pe Ramona, soția lui: ”Ea avea doar 13 ani și eu 16! Doi ani am avut scandaluri cu familia ei!”

Citeste si: Ce spune Silviu Mototolea, așa-zisul cumnat al lui Emi Pian, care se află la conducerea unei instituții de stat, despre acuzațiile aduse

Emi Pian
Emi Pian, la volanul mașinii sale

Sfântul Nectarie a fost canonizat în 1961

“Inimioaraaaaaa meaaaaaa, taticutuu meuuuuuuuu, sufleteluuuu meuuuuuu, te iubesc multttttttt rauuuu. Ba tovarasu meuuuu, prietenu meuu cellll mai bunnnnn omuuu meuuu tu imi dai putereee sii imi luminezi drumu eu stiu mai bine ca asa faceai si inainte din umbraaaaa faceai totttttt capuuu susssssss cum spui tu inima mea”, a mai postat Gabriel, zilele trecute.

Sfântul Nectarie a locuit în Grecia și a decedat pe 8 noiembrie 1920, dupa ce a suferit un an si jumatate de cancer. De-a lungul vieții, a vindecat nenumărați oameni de boli incurabile. Se spune că trupul sau a fost descoperit neputrezit, iar din acesta ieșea mir. La 3 septembrie 1953, sfintele sale moaste au fost scoase din mormant si asezate in biserica manastirii din Eghina, pentru cinstire si binecuvantare. Canonizarea sa a avut loc in 1961.

O parte din moaștele Sfântului Nectarie sunt și în România, în mai multe biserici, printre care și la Mânăstirea Radu Vodă din București, unde au fost aduse în 2002.  În afara Romîniei, moaște ale Sfântului Nectarie se mai află în manastirea din Insula Eghina (Grecia), in catoliconul Manastirii Marea Lavra din Sfantul Munte Athos, dar și în Biserica "Sfantul Nectarie" din Charlotte, Carolina de Nord.

Emi Pian
Emi Pian, alături de fiul său, Gabriel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si