Fiul lui Emi Pian suferă teribil după dispariția interlopului. Gabriel a dorit să-i aducă un omagiu tatălui său, astfel că și-a făut un tatual special pe antrebraț cu portretul lui Emi Pian. Deasupra desenului este un mesaj în limba engleză, "A moment in my arms/Forever in my heart" (Un moment în brațele mele, pentru totdeauna în inima mea), iar sub acesta e un mesaj în limba țigănească: “Dade tu san” (Tată, unde ești) și "muro ilo" (inima mea)”.

( vezi cum arată tablourile cu Emi Pian puse de rude în vila acestuia)

“Inimioaraaaaaa meaaaaaa, taticutuu meuuuuuuuu, sufleteluuuu meuuuuuu, te iubesc multttttttt rauuuu. Ba tovarasu meuuuu, prietenu meuu cellll mai bunnnnn omuuu meuuu tu imi dai putereee sii imi luminezi drumu eu stiu mai bine ca asa faceai si inainte din umbraaaaa faceai totttttt capuuu susssssss cum spui tu inima mea”, a mai postat Gabriel, zilele trecute.

Citeste si: Ce spune Silviu Mototolea, așa-zisul cumnat al lui Emi Pian, care se află la conducerea unei instituții de stat, despre acuzațiile aduse

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbatul în fața căruia au stat 5 polițiști în poziție de drepți s-a făcut patron în Italia! Cătălin Geolgău își deschide frizerie la Milano și a anunțat că face angajări!

Citeste si: Unchiul lui Emi Pian rupe tăcerea și demască corupția din poliție: "Se vând pe 200 de dolari"

Emi Pian a fost înjunghiat după o partidă de barbut

Florin Mototolea, supranumit Emi Pian, a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat zis Napy, dintr-o grupare rivală, clanul Rinu.  El a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv.

La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului, Ciprian și Grațian, care sunt în arest preventiv. Ei au fost reţinuţi de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Frații Pian au constestat măsura arestării preventive, decisă săptămâna trecută de către magistrați. Doi dintre frații lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, sunt în arest preventiv încă de săptămâna trecută.

Frații lui Emi Pian sunt acuzați de tentativă de omor

Grațian și Ciprian au avut prima înfățișare în fața instanței. Judecătorii au decis ca bărbații să rămână în continuare în spatele gratiilor. Frații lui Emi Pian au făcut imediat apel la decizia magistraților. Pe 21 august, Duduienii au primit răspunsul apelului. Judecătorii au respins cererea și au considerat-o nefondată.

Grațian și Ciprian sunt acuzați de tentativă de omor, după ce l-au bătut și rănit grav pe Richard Rinu, principalul suspect în cazul morții liderului clanului Duduianu. Cei doi frați ai lui Emi Pian, alături de un alt bărbat care este acuzat că a participat la încăierare, au fost duși, pe data de 17 august, în fața anchetatorilor.

Bărbații au oferit câteva probe ADN, dar și mai multe declarații despre ce s-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 august.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si